Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle byl úlet. Ale docela vtipnej úlet, kterej dokázal pobavit, kterej mě i několikrát docela hlasitě rozesmál, a hlavně kterej ani na okamžik nenudil. A takový teenage komedie jsou nejlepší a já nevidím důvod proč tenhle film svým hodnocením shazovat, když jsem se fakt bavil, a to od samýho začátku až do úplnýho konce, a některé geniální nápady mi asi zůstanou viset v hlavě a budu se jim smát ještě dlouho poté, co jsem tenhle film viděl. Za všechny budu jmenovat například probuzení z kómatu za pomoci baseballové pálky (a to nejen na začátku filmu, ale i na konci během záverečných titulků, kdy tenhle způsob zkouší pan doktor aplikovat i na jinou pacientku), pak naprosto geniální bylo, jak ta holka vypadla za jízdy z jedoucího autobusu, a nakonec se ještě teď směju i vynikajícímu šampaňskému s příchutí psí moči. Tenhle film je prostě geniální a já se nebojím přiznat k tomu, že jsem se u něj královsky bavil a že jsem si to užil. Filmu navíc hodně pomáhá, že zde hrají neznámí herci, které tedy alespoň já osobně vůbec neznám, a díky tomu jsem se mohl plně soustředit na film. Navíc herecké výkony byly naprosto perfektní a dá se skoro říci, že lepší už to ani být nemohlo. A tak bez jakéhokoliv zaváhání hodnotím tuto teenage komedii jako výbornou a nadprůměrnou a po zásluze uděluji čtyři hvězdy. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím, já se moc nesmál. Řada scén byla spíš nechutná nebo smutná, ale ne veselá. Je to hodně o sprostých slovech a sexu. TUCKER ( Trevor Moore ) se nechová přirozeně a budí dojem spíše paka, než teenagera. CANDACE ( Holly Stanton ) je sice kočka, ale to filmu moc nepomůže. Jo, a být hasičem, tak se pořádně naseru, než že se budu smát. Ta prvotní scéna z hasičema je skoro trapná. Řekl bych, že ten film je taková nepřirozená slátanina na kterou hned zapomenu. Ve filmu ještě hrají CINDY - Roquel Alessi a EUGENE - Zach Gregger....a další jsem už zapomněl. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prcičkovská variácia, no na rozdiel od tejto vyvanulej série sa tu našlo zopár solídnejších pasáží a dokonca ani herci neboli úplné polená. Originality to moc nepobralo, stále sa tu variuje rovnaký štýl humoru teenagerských komédii, ale aspoň (väčšinou) nie je trápny a človek pri sledovaní môže celkom fajn vypnúť. Ako jediná zapamätania hodná vec mi ale utkvel iba Craig Robinson aka Horsedick. 5-/10 ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Sice je to typická teen komedie jako X dalších a tohle už jsme opravdu všichni mnohokrát viděli, ale nač kvůli tomu šetřit hodnocením, když je to zábavné a vtipné ? Né vždy jsou teen komedie zdařilé, samozřejmně, že pár trapností ve filmu padlo, ale já se vážně bavil, pokud chcete oddychovku u které vypnete, tohle je celkem dobrá volba, alespoň pro mě.. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Fekální americká kokotina pro puberťáky, která se zoufale snaží vytěžit maximum z jisté podobnosti s Prcičkama a samozřejmě další dlouhou řádkou podobně laděných komedií.Na druhou stránku pár vtipům se dalo celkem od podlahy zasmát a hlavní hrdina byl sice kokot, ale místy docela hustej kokot.Lacinka točená na domácí kameru, která sem tam vystrčí růžek ze dna splašek.Podívat, vyzvracet, smazat......30%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama