Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (402)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pro spoustu lidí to je složité - konec s první láskou a vše s ní spojené, zkrátka není to jednoduché, jak se to snaží v leckterých filmech. Ale komedie Na tuhle nemám na to pohlíží z jiného úhlu a poměrně se jí to daří. Čekal jsem vlastně to, čeho se mi nakonec dostalo, bylo to příjemné, ale nevytrhlo mě to. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten kluk je už na plakátu nepříjemnej jak ostnatej drát v prdeli. Proto docela chápu, že na Alici Eve neměl. Vždyť ta holka je fakt neskutečná. Desítka bez problémů. Snad jí ale to její věčný vychvalování ve filmu nezvedlo ego, protože holky s velkým egem jsou občas to nejhorší, co chlapa může za život potkat. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

To takhle jednou přišel Jim Field Smith za dvěma scénáristy a říká: "Poslyšte, hoši. Pojďme natočit originální romantickou komedii o tom, jak je jeden kluk protivnej, jako by měl každou chvíli dostat menzes a jak se náhodou potká s holkou, která je pro něj prostě perfektní. Samozřejmě to bude mít nějaký ty zvraty, ale musí to být originální, takže ty zvraty uděláme takové, aby si všichni řekli "Co to do prdele dělají!?" no a pak tam bude ten moment uvědomění si, že jsou si vlastně souzeni. Ale jinak to musí být originální! Tak co, plácnem si, kluci?" Podle mě takhle nějak vznikl celý tenhle snímek. Prvních zhruba dvacet minut bylo urážkou pro všechny rozumně uvažující lidi. Pak zčistajasna se to zlepšilo a já začal zapomínat na všechny ty chyby a už jsem málem sahal po vyšším hodnocení, když najednou přišel ten zlomový bod a oni se rozešli. Ale tady nejde o to, že se rozešli, ale JAK se rozešli. Nebudu nic prozrazovat, podívejte se sami, nicméně hloupější věc jsem už zatraceně dlouho neviděl. Je fakt, že naštěstí i závěr je lepší (scéna v letadle je super) ale to je tak vše. Jednoduše řečeno, točit film o tom, že Alice Eve je tutová desítka má smysl, pokud jí k tomu dáte lepšího chlapa a scénář. Za nějaké ty povedené scény dávám tři hvězdy, ale pochybuju, že bych měl někdy touhu si tohle ještě jednou pustit. Nicméně jednou, pokud překousnete všechny ty blbosti, to není zas tak špatné. 50 %. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Nenápadná oddechovka, která kupodivu není tak trapná, jak se může zdát z názvu, případně plakátu. Klasickou konstrukci 90% dnešních romantických komedií sice najdeme i zde (tj. fáze - úvod, zamilování a všechno v pohodě, problém, všechno v hajzlu a výčitky svědomí, happy ending), ale pocity "tohle už jsem někde viděl" naštěstí přebíjí pohodovost a ona zmíněná oddechovost. A dosti vtipům se člověk i nahlas zasměje, což u současné, zejména americké, komediální produkce není vždy pravidlem. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

What can I say... I just love Aladdin! Anebo jinak: Na tuhle nemám nikterak nevyčuhuje ze zaběhlého schématu klišovitých rom-komů (snad až na upřímnou lásku k Disneyho klasikám), jenže už strašně dlouho jsem neviděl, že by to těm dvěma na plátně fungovalo tak dobře jako tady, přičemž Baruchel (díky bohu) nehraje totálního idiota, co omylem (resp. pomocí scénáře) ke štěstí přišel, ale jen sympaťáka od vedle, co bohužel nepobral moc krásy a sebevědomí. Eve je pak jeho úplným opakem jen v případě vzhledu, nikoliv sebevědomí, intelektu nebo rodinného zázemí. Prostě normální holka, jíž však "ten nahoře" hodil do vínku o dvě lopaty atraktivity víc než všem ostatním. Scenáristům potom patří velký dík, že prakticky vůbec netlačí během romantiky na pilu, a až na pár výjimek nezabředávají do mimózních a poněkud trapných situací. A když už ano, výborná ústřední dvojka a tlupa přihravačů z nich celkem ladně vybruslí. 7/10, ale mám velkou chuť podívat se znovu. Velká škoda, že má český kinofil smůlu. Na tuhle nemám dokáže zamračené dny rozsvítit jako máloco. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama