Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že keď má rom-com dobre napísané hlavné postavy a medzi ich (extrémne sympatickými) predstaviteľmi to správne iskrí, nevšimnete si ani zúfalo stereotypný scenár, ktorý mnoho vedľajších motívov len tak nahodí a trestuhodne zahodí. V podstate ide o sériu skečov, z ktorých niektoré sú vydarené menej ("jizz in my pants"), tie ostatné sú ale nehorázne zábavné (rozlúčkový prejav v lietadle a to, čo nasleduje, je možno najvtipnejšia scéna roku). Uvedomujem si, aký je ten film zle napísaný, ale bavil som sa tak fantasticky, že nemôžem dať nižšie hodnotenie. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě kvalitní romantická komedie, která nepřináší mnoho nového ale potěší. Sympatická hlavní dvojice a kvalitní, propracované dialogy, které i přes vulgaritu nejsou tak peprvné jako od Apattowa ale v některých případech k tomu nemají daleko. Škoda, že vyloženě vtipných situací je zde pomálu a film po celou dobu jede stejným tempem a nesnaží se diváka ničím překvapit. Přesto slušná zábava. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jednou za rok se takováhle romantická komedie natočit prostě musí, ale tohle už jde asi mimo mě. Scénář, který je přepisován pořád dokola, pouze s více, nebo méně jebnutýma scénama a hercama, ale pořád stejnou kostrou. Navíc konec nekonečné klišé. Na začátku neschopný kluk => o 5 minut později neskutečná kobra => láska jak sviňa => všechno se během filmu pojebe => na konci neskutečné usmíření před mrakami lidí a je jedno jestli je to v letadle, na letišti, na náměstí, nebo před školou....pořád je to to samé :) Úsměvné scény určitě jsou, ale ne tolik, abych to tu nějak změnil. ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

Osobne som ešte nevidela film ohľadne mužského sebavedomia. Myslím, že téma je skutočne aktuálna. Takže.. zaujímavé. Aj keď niekedy som sa skutočne nemohla pozerať, trošku že awkward scénky, niektoré si mohli odpustiť ;)... Ale tak.. v pohode strávený čas, nebolo to úplne nepríjemné. Veď sme predsa držali tým dvom palce:) ___ Jo a zajímalo by ma, aký je ten chlap v skutočnosti.. a či má hlas ako vo filme :D. Mohol by trošku s melódiou hlasu pracovať, bo by to začínalo liesť na nervy :D ()

oje 

všechny recenze uživatele

Začátek se tvářil jako tuctová teen komedie, ale hned další minuty už hovořily jinak. Vyklubal se z toho hrozně příjemný snímek, kde se na úspěchu podílel vedle scénáře i skvělý casting a výkony. Hlavně Baruchel byl pak jeden z největších sympaťáků, které jsem za poslední dobu na obrazovce viděl. On nehraje přitroublého idiota, ale rozpačitého kluka bez sebevědomí a jeho spojení s kráskou Eve nepůsobí vůbec tak nuceně, jak by se mohlo čekat. O sebedůvěře je pak tahle komedie především a humor je mixem solidní zábavy v podobě seznámení s rodiči, i peprnějším fórů. Kéž by se takhle milých komedií na úrovni točilo víc. Alternativou snímku je podobná Sexbomba od vedle. Alternativa: Girl Next Door. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)
  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama