Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (129)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Je to sice blbinka pro děti, ale je to super natočeno (hlavně se mi líbilo, že všechna zvířata jsou animovaná, nejen Tom a Jerry)... Dá se to označit za kýčovité a infantilně vtipné, ale nakonec je tam i nějaký příběh a dá se to přežít - taky ještě před pár lety by měli přidat žánr sci-fi ( videohovory, dron, skate s GPS). Celkově vzato, mi to výjde na slabší průměr...50% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal. Nelíbila se mi snaha až příliš cílit na moderní dětské publikum a doplňovat to tak o zbytečné popkulturní odkazy, či všestranná moralizace a snaha nezpůsobit kontroverze, byť byla všechna zvířata do jednoho karikaturní a kreslená. Na druhou stranu se mi líbila právě ta jednota světa, že po boku Toma a Jerryho byli všichni ostatní živí (či mrtví - ryby) tvorové animovaní. Příběh byl jednoduchý, trochu hloupý, ale měl myšlenku, zápletku a celé dovádění Toma a Jerryho dostalo tedy smysl. Animace samotná zajímavá, nebyla zcela 2D, pracovala s 3D ale tak fikaně, že to běžný divák nepozná. Asi by se mi víc líbilo, kdyby vše bylo zpracováno klasicky (Sonic, Chipmunkové), ale nic proti ničemu. Nakonec si nemyslím, že by toto oživení kultovní dvojice dopadlo tak tragicky, jak líčí zdejší hodnocení. Já osobně se nějak zvlášť nenudil, příjemně vypl a párkrát jsem se, ke svému údivu, i dobře zasmál. /// Viděno na HBO s českým dabingem. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý priemer. Dcérke sa to síce ľúbilo, ale na Šmolkov to nemalo ani náhodou. Tento typ animácie moc do filmu nesedel, ľudia na kreslených slonoch? Videl som všetky možné animáky resp. kombinácie hranej a kreslenej podoby, ale toto naozaj bolo ako päsť na oko. Škoda, lebo Tom a Jerry je legendárna partia a zaslúžila si niečo viac. Mrhalo sa tak ich možnosťami, tak talentom Peňu a zostalo to na Chloe Grace Moretz, ktorá najlepšiu úlohu svojho života strihla v sérii Kick-Ass a odvtedy nič moc. ()

metal.storm odpad!

všechny recenze uživatele

Ja ani neviem, či sa toto dá naozaj ohodnotiť. Zamyslíme sa nad jedným, a to, či je tento film úcta k tak známemu a úspešnému seriálu, alebo je to výsmech? Snáď najväčšia americká čubka oblieka kostým (začnem nadávat, pre užívateľov, ktorým sa to nepáči, prosím nečítať) obrovského New Yorkského hovna bez najmenšej úrovne, a gastronómia aj filmový priemysel sú v prdeli. Animácia? Rok 2021 bol práve pochovaný tak hlboko, až rybička v akváriu začala ukazovať "to správne" emodži. Do pozadia hrá hip-hop, či čo, a najhoršie je, že keby tam Tom a Jerry neboli, nič by sa nestalo. Dokonca by to možno malo väčší úspech. A pokiaľ to bolo smerované na deti, prosím, kurva, nepúšťajte im to. Na konci filmu mám pocit, že sa mi dostala do hlavy opica s gongami, moje IQ kleslo na jedno z prvých desiatich čísel a za chvíľu si šnupnem voskovku. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se, že snímek, který nadužívá a zároveň i banalizuje extrémní násilí na zvířatech, může obdržet PG rating. Hned v úvodu kupříkladu vidíme hrozivou scénu, při níž kocouru Tomovi spadnou na hlavu těžká rolovací vrata, a ještě ji čtyřikrát přibouchnou. Tom přežije nezraněn, aby hned vzápětí schytal do břicha surový a zcela bezdůvodný kopanec. Opravdu je takový film vhodný pro děti? Měla by jim snad tato samoúčelná brutalita připadat komická? V mládí jsem miloval pohádky bratří Grimmů, které násilím rovněž příliš nešetří, ale na rozdíl od snímku Tom and Jerry umožňují dětskému čtenáři pochopit protiklady světa, rozlišit dobro a zlo a nalézt zde i morální ponaučení. Režisér Tim Story postavy zvířat bohužel degraduje na pomyslné boxovací pytle, jež nepodléhají fyzické deformaci a necítí bolest. Jedná se o tupou adoraci agrese, která zde představuje univerzální klíč k řešení všech problémů. Za naprosto úděsnou považuji rovněž vizuální stránku snímku. Kombinace hraného filmu a kreslené animace působí rušivě, až přímo odpudivě. S ohledem na tyto skutečnosti uděluji snímku Tom and Jerry zasloužený odpad. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Z důvodů pandemie COVID-19 se na postprodukci pracovalo z domova. (10milda)
  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama