Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (129)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Je to sice blbinka pro děti, ale je to super natočeno (hlavně se mi líbilo, že všechna zvířata jsou animovaná, nejen Tom a Jerry)... Dá se to označit za kýčovité a infantilně vtipné, ale nakonec je tam i nějaký příběh a dá se to přežít - taky ještě před pár lety by měli přidat žánr sci-fi ( videohovory, dron, skate s GPS). Celkově vzato, mi to výjde na slabší průměr...50% ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se, že snímek, který nadužívá a zároveň i banalizuje extrémní násilí na zvířatech, může obdržet PG rating. Hned v úvodu kupříkladu vidíme hrozivou scénu, při níž kocouru Tomovi spadnou na hlavu těžká rolovací vrata, a ještě ji čtyřikrát přibouchnou. Tom přežije nezraněn, aby hned vzápětí schytal do břicha surový a zcela bezdůvodný kopanec. Opravdu je takový film vhodný pro děti? Měla by jim snad tato samoúčelná brutalita připadat komická? V mládí jsem miloval pohádky bratří Grimmů, které násilím rovněž příliš nešetří, ale na rozdíl od snímku Tom and Jerry umožňují dětskému čtenáři pochopit protiklady světa, rozlišit dobro a zlo a nalézt zde i morální ponaučení. Režisér Tim Story postavy zvířat bohužel degraduje na pomyslné boxovací pytle, jež nepodléhají fyzické deformaci a necítí bolest. Jedná se o tupou adoraci agrese, která zde představuje univerzální klíč k řešení všech problémů. Za naprosto úděsnou považuji rovněž vizuální stránku snímku. Kombinace hraného filmu a kreslené animace působí rušivě, až přímo odpudivě. S ohledem na tyto skutečnosti uděluji snímku Tom and Jerry zasloužený odpad. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo si myslíte o slonoch?“ – „Sú to majestátne a ušľachtilé tvory.“ Gosnellovi Šmolkovia oproti tomuto boli nálož pre dospelých. Je mi jasné, pre aké cieľové publikum sú Tom a Jerry určení, ale myslím si, že aj detský film môže byť spracovaný dobre a zle. Netvrdím, že Tom a Jerry film je spracovaný zle. Deťom sa asi, určite, páčiť bude. Ale určite, rozhodne a bez debaty nie je určený pre dospelého diváka. Dospelý divák sa v kine (resp. v miestnosti) bude nachádzať len ako sprievod detského diváka. Povedal by som, že cieľovou skupinou tohto filmu je cca 10-ročný divák. Dospelý si film jedným slovom neužije. Jediných zopár ústupkov preňho predstavuje šialený šéfkuchár, divný poslíček ženského pohlavia („Myslím, že ju vychovali vlci...“) a Michael Peña; ale nedajte sa oklamať, tí sú tu max. 15 minút. 2* za nostalgiu, keďže som ako malý pozeral seriál a rodičia mi kupovali komiksy, ktoré u nás v 90. rokoch vydával Tatran. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jsou jediný pozitivum tohoto filmu. Zbytek je totiž docela špatný. Pokud zrovna nehrají kreslené celebrity, tak je to docela nuda. Chloë to těžce přehrává a ostatní herci zase díky špatnému scénáři nemají co hrát. Klidně film mohl být o cca 20 minut kratší. Pomohl by určitě i dabing, protože tohle je přesně ten film, který to nutně potřebuje. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ve filmu, který se jmenuje Tom a Jerry a láká hlavně na Toma a Jerryho, by prostě Tom a Jerry neměli hrát druhé housle. Navíc když jsou jejich gagy povětšinou recyklované z krátkých filmů, animace ve společných scénách s lidmi není rozhodně nijak skvělá... A ten zbytek filmu, který se točí okolo postavy   Chloë Grace Moretz,  je tak nudný. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • V původním scénáři z roku 2009 se Tom a Jerry poprvé seznámí a ztratí v Chicagu, a poté společně hledají cestu domů. Tento scénář měl být použit pro verzi hraného filmu se CGI, ale nakonec se tvůrci rozhodli pro verzi hraného filmu s 2D animací, a tak se scénář upravil. (10milda)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno