Reklama

Reklama

VOD (1)

Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu. Teď je Conradovi přes třicet a jeho život je plný známostí na jednu noc, alkoholu a fl ámování. Tomu je ale konec, když se jeho rodiče rozvedou a pravidelný přísun peněz skončí. Conrad se stěhuje ke svému nejlepšímu příteli Dylanovi a brzy se zamiluje do Beatrice. Jenže dívka jeho snů chodí právě s Dylanem. Podaří se mu získat pravou lásku a zároveň udržet přátelství? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Olivia Wilde dostala mihalnice dlhé ako skladací meter, ale aj tak mi prišlo scestné tejto tridsaťročnej žene tipovať, že nemá ani 19. Bateman resp. jeho postava má očividne poruchu zrakového telieska. Inak samý klavír a kecy o ničom, riešené to je akoby niekto čítal z knihy. Ale na to už potom človek nepotrebuje obraz. Nie taký, aký ponúkol tento film. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane, aby se mi důležité postavy příběhu zdály tak nezajímavé a nesympatické, že je mi jejich osud ukradený. Tady se to stalo. Možná tomu napomohla i utahaná nuda, která z příběhu nedokázala vykřesat jediný opravdu záživný moment. A to přesto, že nechybí nápady, občas špetka humoru či vydařený dialog, a je vidět také snaha o promyšlenou práci s obrazem i téměř neustálý dialog příběhu a filmového vyprávění s literaturou, ať už konkrétními díly nebo románovými pravidly. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

"It was at that moment Conrad realized he was going to see her naked." --- She was a hopeless romantic and he was romantically hopeless... a tak bylo zaděláno na nenuceně vtipnou, decentně allenovskou baladu s nezvykle výraznym, avšak dostatečně zábavnym vypravěčem v zádech. Olivia Wilde asi nikdy nebyla svůdnější než tady - kilogramy řasenky holt udělaly svý. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Takové hezké propršené odpoledne... To je tento snímek. Na tuto dobu je taky určen. Krásný odpočinek. Bez nějakých extra překvapení. Ovšem vtipný. Neokoukaní a příjemní herci. Zajímavé charaktery, které jsou striktně vymezeny, takže vás nečekají nějaké veliké zvraty a vy s nimi lehce proplouváte těmi 90 minutami. Přiléhající soundtrack. Místy nečekaně důvtipné detaily a myšlenky. Milé 3*. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Láska je ako komunizmus. Síce veľkolepá myšlienka, ale v podstate nikdy tak úplne nefungovala... A veruže áno, väčšinou naozaj nefunguje. Nič proti takýmto intelektuálnym filmom, ale všetkého veľa škodí - a v tomto prípade to platí viacnásobne. Niektoré dialógy a myšlienky boli naozaj výborné a veľavravné, no celkovo ma tá pseudo-woodyallenovská atmosféra nenadchla - často tie sarkastické a ironické narážky pôsobili až príliš absurdne. A pritom postavy aj zápletka boli na veľmi dobrej úrovni, ale ten štýl mi pripadal naozaj až príliš silený. Väčšinou mám filmy s rozprávačom rád, no v tomto prípade mi prišiel viac na škodu ako úžitok. Tie melódie, ktoré sprevádzali príbeh mi tam fakt nesedeli, samozrejme s výnimkou Bachovej famóznej melódie Air on the G String. Nuž, ale celkový dojem viacmenej pod hranicou priemeru. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama