Reklama

Reklama

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek o trpaslících Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (228)

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet a myslím, že dobrá rozprávka pre deti. Pár scénok bolo vtipných, ale aj trápnych a suchých. Obľúbená postavička: modrý hríbik. Pre mňa taký reverzný animovaný film Júlii a Rómea (Gnómea) v šate záhradných trpaslíkov. P.S.: Rozprávka pre dorast a dospelých bude pôsobiť ako zlátanina všetkého možného - humoru, akcie a suchariny :D 3* za pobavenie sa pri tom, inak rozprávka pre deti do 12 rokov ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem si myslela, že to bude kýč jako bič a to mě právě od shlédnutí filmu dost zrazovalo, ale plakáty, které byly téměř všude vyvěšené mě zase lákaly. Vlastně bych těm plakátům a reklamnímu humbuku okolo měla poděkovat, že jsem se nakonec zlákat nechala a tuhle ujetou parodii viděla, protože dokonale předčila moje očekávání. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz. O tom, že je to zlátanina 1300 filmov a že je to skôr pre malé deti nieje pochýb. Ale zas samotný soundtrack bol veľmi vydarený čiže 55% si to zaslúži............ Soundtrack James Newton Howard a Chris Bacon : 1. Hello Hello - Elton John [3:44] ,2. Crocodile Rock - Nellie Furtado/Elton John [3:26] ,3. Saturday Night's Alright (For Fighting) - Elton John [4:54] ,4. Don't Go Breaking My Heart - Elton John/Kiki Dee [4:33] ,5. Love Builds a Garden - Elton John [3:34] ,6. Your Song - Elton John [4:01] ,7. Rocket Man (I Think It's Going to Be a Long, Long Time) - Elton John [4:42] ,8. Tiny Dancer - Elton John [6:14] ,9. Bennie and the Jets - Elton John [5:20] ,10. Gnomeo and Juliet [4:22] ,11. Dandelions [4:24] ,12. Bennie and the Bunnies [2:52] ,13. Terrafirminator [5:34] ,14. The Tiki, Tiki, Tiki Room - Wally Boag/Fulton Burley/Thurl Ravenscroft/The Mellomen [2:37], ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Musím říct že jsem spokojen není to sice kdovíjaká bomba jakoi třeba Na Vlásku ale zase ani i nějaký průser. Hodně se my líbí umístění těch songů a celkové zařazení do filmu i děj ujde (Shakespeare potěší to samé i ta panenka co je v traileru). Od Tvůrců Shreka 2 jsem sice čekal více zábavy a trochu tvrdší humor ale ani tak to není špatné. Navíc poslední dobou se my v animacích líbí vedlejší postavy tady vede ta žaba a ten plameňák, který těžce hláškuje :-) P.s. viděno bez 3 D v 3 D to může být třeba 5 hvězd. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu pro koho to má být? Pro akcí nezasvěcené děti (protože ty, co znají Kobru 11 by to nebavilo), nebo staré babičky a dědoušky, jenž si na zahrádce skutečně tyto kýčovité trpaslíky hýčkají??? Fakt nechápu, kdo tuto zápletku s trpaslíky posvětil a které studio za TOHLE zaplatilo :D. To nemůže bavit nikoho, ani MĚ - poblázněnou do animáčů. Jen chudák W. Shakespeare, který napsal slavné tragické dílo, asi by si to znova rozmyslel, kdyby věděl jaký kýč se z toho stal. Za postavu Růžobrka přidávám jednu hvězdu, ten měl něco do sebe. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Když Gnomea nese v zubech pes a utíká s ním přes město, projíždí kolem autobus směřující na Statford-Upon-Avon - rodiště Williama Shakespeara. (Mikyska)
  • Při pohledu na poštovní schránky dvou soupeřících sousedů vidíme skrytou myšlenku z „Hamleta“ od Shakespeara. Červená schránka paní Montague s označením 2B zamyšlí „Být“, zatímco modrá schránka od pana Capuleta s označením 2B má lomítko, které zamyšlí „Nebýt“. (griph)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama