Reklama

Reklama

Trosečník

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2006, 14x54 min

Obsahy(1)

Soutěž TV PRIMA s moderátorem Markem Vašutem. Šestnáct odvážných trosečníků svádí boj se sebou, svými protihráči a s přírodou celý jeden měsíc na opuštěném ostrově. Tato reality show se natáčela 50 km od Panamy v souostroví v Tichém oceánu. Ostrovy jsou obydleny divokými zvířaty a spoustou druhů hmyzu. Prostředí je velkým testem pro psychické a fyzické možnosti soutěžících. Výherce získá 5 000 000 Kč. (duklak2)

(více)

Recenze (96)

Harakiri13 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně nepovedlo. Soutěže tragické, jména kmenů tragická, strategie hráčů nulová a Marek Vašut, který se obléká jako Jeff Probst tak to je asi pohroma. Americký Survivor sleduji a tohle se mu ani zdaleka nepodobalo. V roce 2016 mají mít na Slovensku reality show Ostrov tak snad dopadne o mnoho líp než tohle. 1/10 ()

leopoldina odpad!

všechny recenze uživatele

My prostě na to nemáme. Do všech soutěží cpeme nesympatické soutěžící, kteří neumí ani chytit žábu a ukazují, jaký by člověk být neměl. Nevím, proč televize nabízí českému divákovi takový odpad. Neviděla jsem všechny díly, jelikož jsem se vydržela dívat na bandu divných a nezáživných lidí pouze jeden díl. Radši si dejte americkou verzi, kde zažijete opravdovou zábavu. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Prý to bude drsné a ohromující. Ehm.....Jak začít? Vezmu to stručně. Jasný propadák roku 2006. O tom není pochyb. Čekal jsem mnohem více. Největši chybou bylo, že se vykládalo, jak to budou mít soutěžící těžké, ale přitom, kdyby někdo např. trpěl velkým hladem, tak by se scénáristé stejně nad ním slitovali. Vašut mě také moc nepřesvědčil. Nad tímto pořadem "září" jedna hvězda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Než tahle soutěž začala, tak jsem se tam chtěl mermomoci přihlásit. Když jsem to potom viděl v televizi, byl jsem rád, že tam nejsem. Kdyby mě totiž po dvacetijedna dnech vyhodili kvůli tomu, že si vytáhnu krátkou sirku, tak Vašuta na místě zabiju. Některé soutěže se jim docela povedly ( zvláště ke konci), ale jinak to byla bída a tragédie. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

No když jsou blbí amíci, tak musíme být i my. Proč prima do něčeho takého šla? Jo, odpověď znám-pro prachy. Proto tam taky lezl Vašut (snad si konečně vydělá dost na nové tupé) a i ti vyvolení, pardon, trosečníci. Ale proč, když už to ta zhovadilá prima udělala, proč si s tím nepohrála a těm blbečků to pořádně neosolila a divák by se hned bavil? Představa, že kočičce z Prahy poleze po nohách souložící tarantule a nad její hlavou na větvy onanuje šimpanz a zasere její nedávno umytý hlavy semenem je fakt zabavná. Ale nic takého se zde nevyskituje. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • TV Prima, která pořad vysílala, nebyla schopna zajistit natáčení přes noc, a tak se všichni trosečníci hádali a domlouvali na taktikách právě v noci. Divák se o nich neměl šanci dozvědět. [Zdroj: survivorweb.cz] (mentos.)
  • Do pořadu se hlásilo více než 6 800 zájemců, ze kterých se vybralo 16 soutěžících. (Grimaldi)

Reklama

Reklama