Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

FireBlader 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně nebyl film pro mě. Nuda od začátku do konce, jen občas trochu pozdvihnutá vcelku pohlednými záběry exteriérů. Další film o zhrzené dámě, která se vydá na cestu emancipace a dojede, kam ani nechtěla, ale je tam úžasně šťastná. Aspoň to teda tvrdí. Nevim proč, ale připomnělo mi to Hodiny, u kterých jsem se taky neuvěřitelně nudil. Nevím, z čeho kdo usoudil, že jde o komedii. Zkrátka jsem zas šlápnul vedle. U takových filmů by asi měl být varovný řádek - Pouze pro ženy. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je vidět, jak Renée od dob dob "Deníků" zestárla. Retro svou atmosférou trochu připomíná Pravidla moštárny či Chyť mě, když to dokážeš. Překvapivě malá rola pro Bacona a o to větší pro Logana Lermana i jeho staršího brášku Robbieho, který "nikdy nebude v rodině hlavou rodiny". ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Niet nad poctivú oddychovku v romanticko-humornom ladení. Nedával som veľké nádeje, že v tomto hereckom zoskupení sa niečoho podobného dočkám, ale Renée konečne ukázala okrem svojho cukríkového ksichtíku aj trošku hereckej kreativity. A keď prišiel na scénu Bud (Nick Stahl) tak bol svojou filmovou sestrou predstavený so slovami, že toho veľa nenahovorí a ja som si hneď povedal: chvalabohu! Na moje prekvapenie bola však práve jeho vedľajšia rolička to najpozitívnejšie z celého hereckého zloženia. Že ide vlastne o klasický road-movie som si uvedomil až časom. Režisér šikovne strieda príťažlivé lokácie, príbeh je tak plný nenudiacich situácií a momentov. Občas síce príde sklz a film sa na chvíľku ocitne v klasickom melodramatickom zovrtí, z ktorého ho ale včas vykliešti vkusná atmosféra päťdesiatych rokov, príjemná hudba, či šťavnaté dialógy. Len škoda nevyužitého humorného potenciálu. Niektoré scény si ho priam žiadali, a ja tiež. 80%. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Pokud se člověk dokáže zasmát u něčeho takového, není divu, že film je zde nadhodnocen. Nedokážu si pomoc, ale větší urážku pro Reneé jsem vážně nezažil. Není divu, že do hlavní role zařadili Bacona a né nějakého fešného týpka, který rozhodí rukama a film je pecka mezi teenagery. Tohle je vážně ostuda. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Občas mám problém, když je u filmu jako žánr napsáno Komedie/Drama. Film totiž vidím vždycky buď jako jedno nebo druhé. Ale u tohoto to opravdu sedlo, protože se střídaly momenty, kdy jsem jen pobaveně koukala, co to tam ta naondulovaná blondýna vyvádí a pak nadešly i momenty, kdy to bylo spíš skličující, smutné a plné zmaru. Renée Zellweger je tady už poněkud jiná, nevím, zda tady už nemá ony plastiky, díky nimž se už v dnešní době ani moc sama sobě nepodobá. Jinak ale na tuhle roli pasovala úžasně. Zestárlejší panička, která odejde se svými syny od nevěrného manžela. Jenže její dosavadní profesní praxí je manželka na plný úvazek a nechání se vydržovat. Proto je pro ni důležité najít si někoho jiného, nejlépe velmi movitého, což je v jejím věku obtížnější než kdysi. Ale konec byl celkem fajn, i když místy to ubíhalo až moc pomalým tempem, "svěžejší sestřih" by nebyl na škodu a filmu by mohl dokonale zvýraznit jeho přednosti. Mimo to je ale atmosféra 50. let vykreslená moc hezky a člověk by až nevěřil, jak nový ten film ve skutečnosti je. Přese všechno dobré film bohužel zapadá do průměru, chybí tomu lepší tah na bránu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama