Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

FilMiki 

všechny recenze uživatele

Lidi se ovlivnujou a doplnujou, hledaj a ztracej, /pak mozna znovu nachazej/, milujou a zaroven z toho maji strach,...skladba Mr. Pitiful by Matt Costa me u titulku bavila..a jinak? konecne naka romanticka komedie co neni tak blba a producenti nemaji strach ze 50ti-leti herci nezaplati naklady. Teda Larelay je furt dokonala;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Baví mne sledovat mladé, krásné lidi, kteří, podporováni pobaveným smíchem publika, nacházejí tu pravou lásku, ale tentokrát jsem si ověřil, že i o vztahu poněkud odrostlejšího materiálu se dá natočit zábavný snímek. Tedy spíše půl snímku, protože ve druhé polovině humor uraženě opustil filmové plátno a nezodpovědně ho nahradilo mudrování příliš závažné na to, abych dokázal slavnostně snímku předat čtvrtou, původně připravenou, hvězdu. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, bylo to super! ... Aaaano, bylo to ze života. ... Né, vůbec to nebylo nudné, ba naopak. ... Herci? Ti byli úžasní, přirozenost sama. ... Jo, i dojemné to je a holky budou plakat. ... Hmm, někteří kluci taky. ... Proč by mělo? Ale jo, je to i poučné. Vlastně by si z toho měl vzít každý příklad. ... Co? To já nevím, jestli existuje! ... A víte co? S těma otázkama už mi vlezte někam...jo, a taky je to vtipné... :-) 85% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Oddechový film na pomezí dvou a tří hvězdiček. Jen ten český název mi přijde trochu moc nadnesený, protože ve skutečnosti se o smyslu života ve filmu nic moc nedozvíme. Jde spíš o propojení osudů několika lidí. Role Jeffa Danielse byla navíc docela zajímavá. Tím to však hasne - bohatě stačilo na jedno podívání. ~(2,6)~ ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Ne poprvé mě film zklamal kvůli věčnému škatulkování do žánrů. Protože tomuhle tedy "komedie" rozhodně říkat nemůžu. Komedii si představuji naprosto jinak. Kdybych věděla, že jde o drama, pustila bych si Answer Man při jiné náladě, a moje hodnocení mohlo být vyšši (nebo taky ne, to už teď těžko posoudit). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno