Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adolf Větvička chodí s Ilonou. A kromě toho, že chodí s Ilonou, chodí taky s doktorkou Slepičkovou ze střediska a s Jančou ze sámošky. Co se stane, když někdo z jeho harému otěhotní? Otěhotní alespoň ta správná osoba? (TV Nova)

Recenze (10)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S kuťákama jsem na tom stejně jako Áda, tenhle večerníček je prostě TOP :) :) A stejně tak i scéna s nima je to nejlepší v tomto díle. Ostatní postavy jsou zde poměrně upozadněny, a děj se tak soustředí právě na Adolfa, a jeho charakterový vývoj ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Každá ženská je tak tjošku zvíjátko, víš? Jen musíš pjostě objevit jaký." Tak tajemství Ádova úspěchu u žen je odhaleno a já z toho nemám radost, protože pak už se řešilo samé to má mě rád, nemá mě rád a vůbec se neřeklo to podstatné - tedy jestli Meziřečí splichtilo v Kojčicích a Doloplazy vyhrály v Kostomlatech. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málo Jirky, až moc Ády a Jarmila. Civilní přirozené dialogy, ale méně vtipné. Zato perfektní Vráťa Kydlíček. Ještě, že Jirka tu funkci nesložil. Úterní Vrabčáček mi ještě nakonec vykouzlil úsměv na tváři. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama