foto

Ivan Stekla

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Doktor Martin: Záhada v Beskydech
2017 Kozy léčí (TV film)
Kvarteto
2015 Kobry a užovky
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2011 Autopohádky
2007 Hrůzné náhody (studentský film)
2005 Nejlepší je pěnivá (studentský film)

TV seriály

2018 Most! (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Život je hra (TV seriál)
Utopit bobek (E09)
Neukázat pindíka (E08)
Nezkazit to holubem (E07)
další epizody (9)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Narozeniny (E10)
Klokan (E09)
Pytlák (E08)
další epizody (5)
2017 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Mistrák (E05)
Dámská jízda (E04)
Divočák (E03)
další epizody (5)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (5)
2016 Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba 2 (S02E11)
Diagnostika (S02E10)
Bílý kůň (S02E09)
další epizody (11)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (6)
Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (12)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Derby (E14)
další epizody (16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace