Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem nečekal mnoho. Popravdě, nečekal jsem nic a to jsem taky dostal. Nejvíc mě zklamal Ashton. Ten by se měl držet Demi, jinak je velká šance, že skončí stejně, jako tady. Co mě naopak potěšilo, byla Anne Heche. Nejen kvůli pár odhaleným scénám, ale hlavně kvůli tomu, že pouze v těch scénách, kde byla ona, se na to dalo dívat. Pak tu máme Margaritu Levieva - na tu holku se dá dívat (i když, znám lepší) ale po herecké stránce… nevím, ale nevěřil jsem jí skoro nic. Pokud jste fanynka (pochybuju, že má i fandy, ale vše je možné) Kutchera, bude se vám to líbit. Já osobně jsem do tohohle šel hlavně kvůli Anne. A proto dávám o jednu hvězdu navíc, než si tento snímek zaslouží. Pochybuju, že se na to ještě někdy budu chtít podívat… ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Asi v tom bude nějaký spoiler, ale film je taková sračka, že můžete s klidným srdcem číst dál. // Tak já nevím, nějak jsem nenalezl smysl tohoto výkřiku z LA. Nedá se mluvit o komedii, protože všichni se tváří buď smrtelně vážně nebo ublíženě anebo mají nasazenou masku blaženosti - to když šukají. A šukají dost často. Jenže to ani nemůže sloužit jako porno, protože zběsilá sekvence střihů vám nemůže přinést jakýkoliv pocit vzrušení. Mám pocit, že to byla spíše pouze taková informační vsuvka, jakože abyste věděli, že tenhle to s dámami fakt umí. No a pokud to mělo být romantické drama s ponaučením, tak to mě podržte. Romantickou složku zde zastupuje asi minutová královna kliše na pláži a co se té dramatické týče, je to opravdu logický rébus dát si dohromady, že pokud si vás vydržuje bohatá panička, je život fajn a plný krásných věcí a pokud ne, budete asi muset řešit otázku peněz? Aspoň, že to velké ponaučení přišlo. Nehrát si na Romea a zůstat u své paničky. // Závěrečná otázka pro dámy: Opravdu jsou ty kšandy tak sexy? // 15% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kutcher hraje kurvu v kšandách, co první půli klátí pro zábavu i kopání zlata a v té druhé trpí, protože mu dívčina podobného smýšlení láme srdce. Škoda, byl bych radši, kdyby ho zlomila kapavka.. Co může být horšího, než povrchní film o povrchních lidech? Snad jen Ashton herec, snad jen ten.. Když měl při závěrečném vyznání slzy v očích, chtěl jsem vrhnout všechny vanilkové rohlíčky, co jsem od Vánoc pozřel. A přitom kdyby vkládal svých dvacet centimetrů do úst kamarádovy ropuchy, dojde k ukojení a nemusí se trápit city - i za cenu, že mu ten přerostlý skokan nebude kupovat svetříky od Hermese.. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Ja tomuto filmu hovorim "nie". Pre mna absolutne nedostacujuce v kazdom ohlade. Hodinu a pol sa pozerat na to, ako sa ludia prekurvia zivotom len preto, aby mali lahky zivot? Na to sa naozaj pozerat nemusim. A ani ten koniec, ktory mal byt uzasnym akoze ponaucenim a brutalnym zobudenim bol taky prvoplanovy, ze som ho cakala uz asi tak po desiatich minutach. Brrr... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

V úlohe tzv. "samca" by som si dokázal predstaviť mnohých, ale "Kačera"? fuuu... ten "chlap"... vyzerá ako chlapec, má jeden ksicht, ktorý akože prevedie v pomyselných ďalších "30" aaa v podstate je to stráta času. Samozrejme "mladé" slečny nebudu súhlasiť, pretože "Kačer" je úžasný ako Pattison a ja len slepo závidim... a inak nábeh na erotický film, no super, som odvarený a "Kačer" je sladký... uúu. 3/10 Jediná rola, kde "Kačera" uznávam je v seriáli "Tie roky sedemdesiate...", kde si strihol úlohu "Kelsa" - myslím, že vystihol jeho osobnosť, takže to zahral skvele! yeah Michael Kelso. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)
  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno