Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn horor, aj keď som čakal, že to bude brutálnejšie a ešte krvavejšie. Pripomínalo mi to nedávny francúzsky thriller 7 Days, ale toto bolo lepšie, lebo mučenie aspoň ukazovali. Bol to taký "krváčik", ale v rámci slušnosti, pomyselná hranica brutality ostala neprekročená. Neviem, čo si mám myslieť o tom závere, bol kúsok postavený na hlavu, ale na druhej strane som ho nečakal, dokonca ma pobavil. Som rád, že som to videl. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Lieberman /pamatam si od neho jedine Dexter/ natocil kvalitny horor. Spoiler! Seriovy vrah xmrti utyra ich jedineho syna, a tak sa rozhodnu pomstit. Koniec Spoileru! Strasidelna atmosfera funguje dobre, mucenie je na urovni, ale zdalo sa mi obcas samoucelne, aby bola natiahnuta minutaz. Herecke vykony sice mizerne/ziadne, ale Lieberman ukazal, ze ked sa chce, dokaze byt schopny filmar. Zaver, tak to je uz cisty masaker, a dej filmu poriadne zmixuje. 81 % ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Přes 4 roky mě tenhle film ležel doma, než se našla vhodná příležitost (nudný sobotní večer, který výjmečně nesedíte v knajpě a nezcákáváte se svým oblíbeným Budvarem).Začátek byl výtečnej, mám hodně rád filmy, kde je nějakej brutální psychopat a jde po něm policie, bohužel tahle část byla vzatá hodně vrzem a než se nadějete, rodiče už čučej v krizi v posteli.Nejhorší na tomhle filmu je, že místy je opravdu ultimátně blbej.Režisér má pod rukama místy hodně idostský scénář, aby mu to v příběhu všechno sedlo a klapalo, začíná to hlavně tím přepadením vezeňskýho transportu, jak jim to krásně vyšlo, že zastavili ty vole a ještě si šli pro kafíčko.Nebo změny v charakterech hlavních postav, chvilku sou na sesypání voba, pak je von v prdeli a vona působí jako když žere testosteron, potom je zase vona v píči a von je hustej jak hráškovej krém vod Ládi Hrušky, no a potom sou drsný jak sáňky v létě oba dva.Scény můčení jsou působivý a jejich motiv je asi ten nejlepší a nejspravedlivější, co může člověk vůbec mít, jenže konec je úplně stupidní píčovina a to s tim dopisem, to mě bude asi strašit ještě hodně dlouho, (SPOILER!!!!!!) určitě bych si nevšiml, že mám na stole úplně někoho jinýho ty krávo.Navíc ani na konci ten zmrd nechcípl, aby to bylo trošku zadostiučinění a to s tim dopisem sem prostě nepobral.Konec to schodil hodně,50%. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Celkem zdařilé. Jen škoda první poloviny, která by mohla být trochu kratší. Bylo vidět že se tvůrci snažili diváka dojmout tragikou osudu toho kluka, ale na mě to nějak nefungovalo. Když ale dojde na únos vězně a mučeníčko, tak nemohu než chválit. Únos je sice krapet mimo realitu, ale je napínavý a výborně natočený. Mučení samotné poměrně originální - oproti jiným filmům nesází na samotné zobrazení utrpení (tím nechci říct že by to nebylo krvavý, jenom to podle mě nehraje prim), ale hodně dokáže i pomocí slov. Jako nejdrsnější mi přišel ten moment kdy mu řekli, že dostane křeč do všech svalů v těle - prostě jsem si představil že by se to stalo mě a... áááu :) Stejně tak ten jejich úvodní proslov o tom že mu nedaj nic na utišení bolesti, že ho budou držet dlouho naživu a při vědomí, aby si to vychutnal... no úplně mi běhal mráz po zádech. Ale samozřejmě nechybí ani pár celkem slušných krváren, zmínil bych hlavně drcení nohy a kuchání břicha (škoda že se mu to jen zdálo) a pár dalších. No a ric pic, je tu konec, který je opravdu hodně zdařilý. Dlouho se mi nestalo, že by mě konec zase pořádně šokoval a donutil zapnout i na chvilku mozek. (ale né moc :)) Pokud nejste slabší povahy, tak vřele doporučuji. /viděno na PC(DVDrip): 80% a 4*/ ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné. Dokud to mám čerstvě v paměti; hlavní herečka mi teda zrovna dvakrát nesedla, moc jsem jí to nevěřila, jinak to z herecké stránky nebylo zlé. Moc chválím stopáž, všeho bylo akorát. Možná to bylo až moc jednosměrné, ale zápletka zajímavá a nebyla bych proti, kdyby se takovýchto filmů točilo víc. Příjemný snímek, který zezačátku docela zdrásá nervy a kvůli nešťastnému osudu malého chlapce nezůstalo jen u jedné slzičky. Určitě doporučuju, není to vůbec špatné a zhltnete to jedním dechem. ()

Zajímavosti (3)

  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)
  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)

Reklama

Reklama