Reklama

Reklama

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lehká dramedy pro nenáročného diváka. 1) 36letý režisér krátkých filmů Spencer Susser svou celovečerní prvotinu postavil na 29letém Josephu Gordon-Levittovi a neprohloupil. Odvedl slušný výkon, ať už jde o scénář, režii, střih, produkci anebo dokonce ztvárnění titulků._____ 2) Milovníci alternativního jakoby undergroundového pohledu si přijdou na své. Nicméně si nedělejte iluze o intelektuální úrovni filmu. Life is like walking in the rain... you can hide and take cover or you can just get wet. Podobných mouder je film plný._____ 3) Snímek chce šokovat. U amerického diváka se to snad daří. Já zůstal v klidu. Spíš mi vadí místy dějová nedotaženost._____ 4) Na druhé straně málokterý film mě přiměje k slzám. Hesherovi se to podařilo._____ 5) Hesher jako deus ex machina přináší prozření a osvobození. Hodina transformace smutku udělá své. Ostatně, kde uvidíte polonahého Levitta ve slipech?_____ 6) I'm sorry I called you a fat prostitute... You are not fat. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to bola spúšť! Najmä po hereckej a scenáristickej stránke. Postavy sú skvele napísané, chvíľami s vtipnými pasážami, aby sme o chvíľu s nimi prežívali ich trpký osud ešte výraznejšie. Či je to realistické? Možno áno, možno nie, no tento film má dostatok pamätných scén, perličiek a inovácií, aby sa naň o pár hodín nezabudlo a zaslúži si vyššie ako priemerné hodnotenie. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to trochu nedotažené. Film má jednu super postavu, metaláka Heshera, ale co s tím zbytkem že? Chlapeček je furt hrozně smutnej, táta se válí na gauči a prostě jsou všichni strašně dlouho jen smutní a zkrachovalí. Jak to skončí je asi všem jasné, ale i tak mi přišlo že tlačení rakve ve zpomalenejch záběrech, se zoomama na ubrečený ksichty už bylo moc. Ale kvůli Gordonovi-Levittovi se na to koukněte, v tý roli je fakt dobrej. ()

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem to nějak nepochopil. Film nemá začátek, nebo možná má, ale jak jsem napsal, nepochopil jsem to. Je neslaný nemastný, byl mi nesympatický, absolutně jednoduchý děj, má špatný scénář, je děsně moc nudný a hrozně mi rvalo srdce, že tady hraje někdo, kdo mi byl v (500) Days of Summer až neuvěřitelně blízký (navíc byl zrovna tady naprosto zbytečný). To samé platí o Portmanové, ale tak pro prachy člověk udělá cokoliv. ()

Gongren 

všechny recenze uživatele

Luxus film, upřímně řečeno nedokážu ani přesně říct, čím je tak super, ale po dlouhé době film zahrál na emocionální notu až tak, že slza ukápla. Herci vybráni opravdu dobře. Nejvíc mě, ale dostal komentář o pár níže, že Natalie Portman tam hraje, protože se jí prachy dycky hodí - Halooo, ona ten film produkovala, proto tam hrála vedlejší roli. 95% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Do soundtracku byly zařazeny i písničky legendární americké metalové skupiny Metallica. Ta povolila použití svých skladeb proto, že jim postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně připomínala jejich zesnulého basáka Cliffa Burtona. (Dave63)
  • Inšpiráciou pre herca Josepha Gordona-Levitta pri stvárnení jeho postavy (Hesher) bol Cliff Burton - niekdajší basgitarista skupiny Metallica, ktorý zomrel pri havárii autobusu počas turné vo Švédsku v roku 1986. (tibenskym)
  • Hesher (Joseph Gordon-Levitt) hraje v garáži basové solo "(Anesthesia) Pulling Teeth" od skupiny Metallica, což je odkaz na Cliffa Burtona, jímž se postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně inspirovala. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama