Reklama

Reklama

Lenny, Eric, Kurt, Marcus a Rob jsou staří kamarádi a bývalí spoluhráči ze školního basketbalového týmu, kteří se po třiceti letech setkají na pohřbu jejich milovaného trenéra zvaného Klakson. Z Lennyho je úspěšný hollywoodský agent se sexy ženou, která je úspěšná módní návrhářka, a třemi neskutečně rozmazlenými dětmi, vychovávanými asijskou chůvou, kterou Lenny ze strachu před přáteli představuje jako výměnnou studentku. Obtloustlý Eric má diktátorskou dceru, čtyřletého syna, který je neustále kojený, psa s ochrnutými hlasivkami a předstírá, že je spolumajitelem úspěšné firmy se zahradním nábytkem. Kurt je zase snaživým a nedoceňovaným mužem v domácnosti, který očekává třetí přírůstek do rodiny. Má příšernou tchyni, která s nimi žije. Marcus má problémy s pitím a jako jediný je starý bezdětný mládenec. A mrňavý Rob se oženil s o dost starší hippie ženou, kterou bezmezně miluje, zároveň má s předchozími partnerkami dvě překrásné, vysoké, dospělé dcery a třetí dceru, která je mu podobná. Po trenérově pohřbu se pětice přátel přesune i s rodinami do velké chaty u jezera, kde slavili v roce 1978 své první basketbalové vítězství. Pánové vzpomínají na šťastné chvíle, připomínají si roky ve školních lavicích a postupně objevují, že stárnout neznamená pokaždé dospět, že v každém muži navždy zůstane kus dítěte a dospělost je taková, jakou si ji člověk udělá. Také se jim podaří spravit si vztahy s dětmi i manželkami a sehrát odvetný basketbalový zápas s dávnými rivaly z dětství se zapojením svých dětí, čímž si urovnají dávnou křivdu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (852)

Shit 

všechny recenze uživatele

Z celkovýho pohledu jsem se jakž takž zabavil, ale ze začátku to je fakt šíleně křečovitý, Dugan vymýšlí jeden trapnější fór než druhej a s postupem času se to moc nelepší, nicméně to aspoň trochu vygraduje zábavnost, ale i tak je tohle asi jeden z těch nejslabších filmů, kde parta kamarádů vzpomíná na starý časy a blbnou, tady navíc se svýma rodinama, krom toho je tady dakt děsná sposuta rodinných klišé, který maj být zábavně podaný, ale to se vůbec nedaří, navíc celá ta partička včele se Sandlerem k sobě zase tak moc nepasuje a nezachrání to ani celkem srandovní cameo Buscemiho ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia so „scenárom“: Postavíme vedľa seba najpopulárnejších komikov súčasnosti a necháme ich improvizačne blbnúť. Niečo z toho vylezie. Niečo, čo zarobí iba v amerických kinách cez sto mega a všetci budeme vysmiati. Chabý dejový koncept, chabé využitie individualistického prejavu jednotlivých hercov, a osobnostne najhodnotnejší herec filmu, Steve Buscemi, v ňom hrá näjvačšieho idiota. Ďakujem, neprosím. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler si ide vždy svojou cestou a je mu postupne prichádzam na chuť. Nie vždy mu to vyjde, ale občas trafí a skvele pobaví. Pri poslednom stretnutí som sa výborne bavil a Machri pokračujú presne v tomto duchu. Dobrou náladou a humorom je prešpikovaný celý film. Často som sa zasmial, pár krát vybuchol a trápnych momentov tu veľmi niet. Najlepší fór? "Som chlap!"...Len tak ďalej Sandler , aj baviť nás niekto musí...80%. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Nevtipnost jen podtrhuje fakt, že téměř za každou hláškou se zbytek hereckého osazenstva zasměje. Ve stylu koukejte, jak se bavíme, jak nám to přijde legrační – zasmějte se taky! Tohle všechno musíte protrpět, až přijde konec, kde dostanete od filmu facku ve formě morálního ponaučení. Všichni se sejdou, začnou vyjmenovávat své chyby a jejich možná řešení. A pokradmu na vás mrkají, že byste se v některé z postav měli najít i vy, jakožto divák, který od nich určitě očekává radu do života. Fuj. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.5/10] | me: Ako tu už niekto spomenul : "Rodinná Sandlerovka" - hmm, netradičná kombinácia, ale je to tak. Je to film, ktorý neurazí, ale ani neprekvapí. Je to pohodovka, ktorá má svoje presné smerovanie a (nenáročnú) dejovú líniu. To čo robí tento film fajn sú práve "grown ups" v podaní komikov, ktorí súkajú lepšie/horšie/staršie/nové fóry a tak sa je na čom pousmiať. To všetko plus Steve Buscemi, rodinné hodnoty a šťastný obal. Pohoda, klídek, tabáček. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (35)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 162 milionů amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 271,5 mil. (NIRO)
  • Scéna, v ktorej všetkých 5 hlavných postáv sedí na stoličkách pred domom pri jazere na slnku, bola v skutočnosti extrémne chladná. Mimo záber boli umiestnené vonkajšie ohrievače, aby sa herci, ktorí boli všetci oblečení v tričkách a šortkách, mohli medzi jednotlivými zábermi zahriať. (Arsenal83)
  • Adam Sandler (Lenny Feder) ve filmu nosí triko UNH (University of New Hampshire). Sandler se narodil v Brooklynu (New York), ale vyrůstal v Manchesteru (New Hampshire). (Miuri)

Reklama

Reklama