Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (604)

predators 

všechny recenze uživatele

Jojo, Carreyho grimasy prostě nejsou to pravé ořechové, i když se musí nechat, že svou dvojroli sehrál bravůrně! Carreyho grimasy působí jako levné vtípky a celá ta estráda pak vypadá, jakoby přehrával. S protějškem Zellwegerovou taky nebylo něco v pořádku, asi cítila, že v Jimově přitomnosti hraje jaksy druhé housle. A tak i jejich románek nemá tu jiskru, která by mezi nimi přeskočila. Slabší roadmovie s pomatencem Carreym. 40% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Mary byla pravděpodobně vrcholem tvorby bratrů Farrellyových. Tohle mělo sice slibný námět i obsazení, ale na komedii mi to přijde málo vtipné. Carreyho grimasy občas vypadají spíš pitomě než vtipně a film skoro nic jiného nenabízí. Nejlepší je ovšem trojice Carreyho „synů“, která byla zábavná prakticky pokaždé, když se ve filmu vyskytla. Což nebylo zrovna často, ale na druhou hvězdičku to stačilo. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bratři Farrellyové samozřejmě nenavázali na své nejlepší kousky Blbý a Blbější nebo Něco na té Mary je. Ale na druhou stranu návrat Jima Carreyho se opravdu povedl a opět nám zde předvedl několik svých typických kousků. Navíc když člověk uváží že role Charlieho/Hanka následuje po Truman Show, Muži na Měsíci, tak se není čemu divit že Jim se chtěl trošku vyblbnout. To se mu povedlo na jedničku. 70% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri komédiách sa treba baviť, uvoľniť sa a nerozmýšalť. Hlavne nad tým aký ďalší stupídny ksicht Carrey predvedie. Verím tomu, že keby ich niekto nový, neotrepaný strúhal na rovnakej úrovni ako on všeobecné názory by boli o stupeň vyššie, ale čo už. Mne to príde stále rovnako vtipné, nedokážem si pomôcť. Farrelyovci bez Jima nie sú ono, je to vidno aj na ich ostatných filmoch, ktoré ani jeden nedosahujú ich úroveň. Pre mňa. 85%. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po megaúspěchu MARY se od IRENY očekávalo hodně, tím spíš, že na ní Farellyovci po geniálním BLBÉM A BLBĚJŠÍM spojili opět síly s Jimem Carreym. Jenže i když se tu jak Jim se svou obličejovou ekvilibristikou tak Farellyovi s fekálnostmi a sprosťárnami fest vyřádili a každopádně vznikla nadprůměrná komedie, výsledek má trpkou pachuť. Nemůžu si pomoct, ale výborná zápletka mi přijde nevytěžená, řada gagů trapná, Renée Zellweger se mi tu vůbec nelíbila a místy je to nepříjemně farellyovsky melancholické. Taky by určitě neuškodila střízlivější stopáž. Ale VagiClean, vulgární černí géniové nebo "živej nanuk" byli perfektní. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (21)

  • Duševní choroba, kterou Charlie (Jim Carrey) trpí, není ve skutečnosti paranoidní schizofrenie, jak ve filmu zazní, ale disociativní porucha identity. Tyto dvě nemoci lidé často zaměňují, přestože ve skutečnosti nemají nic společného. (Ilus)
  • Scéna v níž Charlie (Jim Carrey) vyskočí z auta, byla natočena napoprvé. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno