Reklama

Reklama

VOD (1)

Anna je pohledná a úspěšná bytová návrhářka z Bostonu. Má všechno, na co si vzpomene, tedy kromě žádosti o ruku. Její přítel, nadějný kardiolog Jeremy se totiž k tomu, aby před ní poklekl a nabídl jí manželství, stále nějak nemá. Blíží se magický 29. únor, kdy podle irské tradice v tento den může žena požádat muže o ruku. A tak se Anna rozhodne, že poletí do Dublinu, kde je Jeremy na lékařském kongresu. Jenže buď osud nebo rozmary počasí s ní mají jiné plány. Letadlo musí nouzově přistát ve Walesu a Anně začíná zoufalý závod s časem. Naštěstí se nad ní slituje pohodářský majitel těžce prodělečné hospůdky. Ten jí nabídne nejprve střechu nad hlavou a posléze i svezení do Dublinu. V tu chvíli si Anna řekne, že má to nejhorší za sebou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ano, je to komedie jako každá jiná, nenabízí vám nic, co byste už nikdy neviděli. Jak se bude děj odvíjet je jasné od začátku filmu, vtipné chvilky jsou už stokrát natočené, ale mě to baví, baví mě se na tyhle filmy dívat, baví mě se tomu smát a dokud se tomu budu smát, budu kroutit hlavou nad všemi kdo na tohle nedokážou zapomenout. Každý se potřebuje odreagovat a přesně tohle ten film splňuje. Ovšem, je to v celku průměrné, ovšem dávám 4* přičemž jednu navíc přihazuji za naprosto úžasnou Irskou krajinu a za kufr se jménem "Luis". "Já nevěděl, že mluvíš plynně kravsky" ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný a milý filmek u kterého nemusíte přemýšlet, jak to dopadne s Annou Bradyovou, kterou hrála Amy Adams a Declanem zahraným charamantním Matthewem Goodem. Navíc je to z Irska, které je taky mojí slabostí. Amicis napsal: "Láska je jen to, co nás přitahuje proti naší vlastní vůli.". ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie s jasně nalajnovaným příběhem, může překvapit jen tou vatou okolo. Třeba skvělými dialogy, humorem... . Nic takového se v tomto případě nestalo. Jde o průměrný film, který by mohl posloužit maximálně jako jedna z epizod Rozamundy Pilcher. Jedna přidaná hodnota tady ale je. Irská krajina. PS: asi je to blbost...ale český dabing byl otřesný. Stránského hlas...to byla ultrašpatná volba. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Normálně bych to odsoudil, jako každý druhý zdejší, ale tady se sešlo až příliš toho, pro co mám slabost. Amy Adams, zapadlé hospody a k nim náležité osazenstvo, cynický hlavní hrdina vs. sebejistá dáma, Irsko celkově a spousta smůly. Je tu velké množství věcí k vyškrtání a při tom vynuceném happy endu už asi někteří mlátili hlavou o stůl, ale já už níž jít bohužel nemohu ... už je to zamčené v guilty pleasure šuplíku. // 60% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Amy Adams a mám ráda Matthewa Goodea. Oba byli dobří, tam to začíná a i končí. Popisek žánrů vystihuje co to je za film, kompletně. Všechno co člověka napadne potom co si přečte obsah, se taky stane. V ději není nic překvapivého, stejně tak ani postavy ničím nepřekvapí, jsou přesně tak strojeně stereotypně vykreslené, jak by jeden mohl čekat. Raději se nad dějem nezamýšlet, protože jinak by se člověk mohl naštvat, třeba nad nesmyslným chováním Declana...SPOILER ? (Pokud je vůbec možné zdě něco nazývat spoilerem. )Jak by proboha mohl získat sympatie k někomu, jako je Anna ? Je to oddychovka, na vypnutí mozku, prostředí je hezké, herci to zahráli, asi by se dalo říci "jak měli". Jednou mi to rozhodně stačilo, ale vidět se to dalo. Slabé 2 hvězdičkx. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (7)

  • Irská tradice, která dovoluje ženám požádat muže 29. února o ruku, skutečně existuje. (sluppka)
  • Herec Matthew Goode, představitel Declana, přiznal že během natáčení létal na víkendy domů do Londýna. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama