Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Recenze (224)

BenNat 

všechny recenze uživatele

No, při jednom shlédnutí neurazí, ale ani nepobaví. Kýčem přesycená "komedie", která nám předvádí krutost ženského světa...až na to, že nijak zvlášť obstojně. Nicméně pokud hledáte film, u kterého vypnete a přestanete myslet, tenhle by mohl být tím pravým. Aby se ale pak nejednalo o trvalý black out. ()

jobina odpad!

všechny recenze uživatele

Hledám, za co bych asi mohla dát aspoň jednu hvězdu, jedině tak za skutečné umění toho, kdo nějakým záhadným způsobem zajistil aspoň trochu slušné obsazení. I tato hvězda by musela být pořádně oškubaná. Možná tak, kdyby film byl o 1/2 kratší, z 1/3 měl jiné obsazení a ze 4/4 jiný scénář.... ()

LadyNicole 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekala a možná proto jsem byla mile překvapena. Zápletka=stupidní. Stopáž=nekonečná. A krom ústřední trojice mi všechny ostatní postavy přišly zatraceně nesympatické. Konec je prvoplánový, rozmáznutý v nepřebernou hromadu slovních průjmů a závěrečný obřad je snad to nejkýčovitější, co jsem kdy viděla. A i přesto se mi film líbil, už jen pro jeho oddychové tempo, kdy si můžete pár minut schrupnout nebo odskočit na záchod, a stejně o nic nepřijdete. Škoda, že hvězdičky nejdou dělit-přijde mi amorální přirovnávat ho k jiným, mnohem povedenějším 3*, ale nižší kategorie mu také tak docela nenáleží. ()

Likeness Tie 

všechny recenze uživatele

Okouzlijící Kristen Bell a průměrná komedie. Ovšem konec s babičkou sem nečekal :-D...škoda jen, že Staci Keanan nebyla moc vidět. ()

SK_sprco 

všechny recenze uživatele

Sackova polievka, taka ta 10 minutova. Tolko mohol autorom trvat nacrt scenaru. Prekvapilo ma obsadenie a pozorovat Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver a to zenske trapne hasterenie, no akosi ma to udrzalo pri telke az dokonca. Zaujimavy fakt, pri inych hercoch by som to vypol po 5 minutach ale Kristen mam rad a Odette bola az prilis sexy. Takze tych par trapnych scen som prekusol. Komedia na jedno pozretie a zabitie dlheho vecera. Pre mna to ti herci vytiahli az na a teraz pozor, az na ** ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Typicky střeštěná americká komedie,.....Příběh dvou sokyń ze střední školy,které dělaly roztleskávačky, ,Krasavice Odette Annable šikanuje svou určitou převahou Christine Lakin,,Jejich matky prožívali velmi podobný souboj a to samé nakonec i jejich matky.I když byl příběh přitažený za vlasy,tak přes drobné karamboly jsem se přenesl a pobavil...Film byl vtipný,podíleli se na něm,dobří herci ...Ve filmu si zahrál i Dwayne Johnson,sice jen 2 minuty,ale i tak potěšily..Závěrem hodnotím za 3*** ()

EmaA 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která se dokonale hodí k zabavení při dlouhé chvíli... Ze začátku je hlavní děj dvou úhlavních nepřítelkyň velice zajímavý, ale jakmile se ve filmu objeví další rivalka, tentokrát "stará známá" matky hlavní postavy, tak už to začíná být poměrně nudné a opakující se. Tečkou na konec, kterou na jednu stranu chápu a na druhou se mi vůbec nelíbí je, když se objeví nejstarší rivalka, která má spojitost s babičkou již zmiňované hlavní postavy. Už mi to přišlo moc v této komedii, i když o čem celý tento film vlastně je... ()

Lockeroom 

všechny recenze uživatele

U první poloviny této dobře obsazené komedie jsem se docela pobavil, druhá polovina s nechutně smířlivým koncem ( který trochu zachraňuje babička ) je typická americká vymývárna mozků pro pitomce. Podle mých a nejen mých zkušeností se lidé nijak zásadně nemění a starý blbec býval kdysi mladým blbcem ......... ()

vixina 

všechny recenze uživatele

Teen komédia, len po maturite. A vlastne to celé aj prebieha v úplne rovnakých šľapajách, akurát že v inom prostredí. Čo ma zarazilo úplne najviac bol však fakt, že konflikt (ako elementárny stavebný prvok príbehu) bol v celku nulový. Áno, je tu nenávisť a rivalita, ale fakt, že táto hlavná záporáčka ňou už vlastne nejaký ten piatok nie je a story sa odvoláva celý čas len na jej temnú minulosť, je vážne na pováženie. No a Kristin bola jaksik out-of-topic a nesedela mi do toho celého, preto za 3* môžu ďakovať (len) Kristen, ktorou mi padli do noty. PS: old-school tévé stars zo Step by Step len umocnili celkový moralizujúci koniec. ()

Pierre95 

všechny recenze uživatele

Docela povedená film o nenávisti. Ale na to, že to je komedie, je to někdy až moc holčičí. Jinak na zabití času ideální. ()

aysxdcfvgbhn 

všechny recenze uživatele

Podle mě absolutně nerealistický film. Tohle se snad mezi normálníma lidma ani nemůže odehrát, nebo se pletu? (Jednu hvězdičku dávám jako útěchu pro kameramany a střihače, kteří se touto blbostí museli zabývat...) ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Tak to byl dobrý filmový guláš. Ale zase na horký den a nicnedělání dobré. Jen je to film, na který za chvíli zapomenu. ()

vnimat_Krasu 

všechny recenze uživatele

Uječená dámská jízda, která je půlhodinu za hranicí snesitelnosti. Ačkoliv se na plakátě objevuje pět vskutku výrazných hereček, není jediné, s níž by se dalo v této dívčí válce sympatizovat. Nejotravnější je pak Kristen Bell v pozici někdejšího loosera a mejkapem politá Betty White, zoufale snažící se o suchý vtip. Za nehtovou bitku někdejších hvězd hororových sérií ,Curtis a Weaver, veřejnou poprava tvůrčího týmu. ()

kyzi 

všechny recenze uživatele

Už po prvních pěti minutách víte jak film skončí a nedá se říct, že byste se během filmu zrovna "za břicho popadali" smíchy...Méně než průměrná Americká komedie!Nedoporučuju... ()

Elen16 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nic ohromujícího, ale pokud je potřeba něco na odlehčení tak tohle je správná volba. Je sice pravda, že se mi konec až tak moc nelíbil(muselo to skončit tak jak se očekává- tedy dobře), ale úplný závěr byl skvělý. ()

InaS 

všechny recenze uživatele

Ano je to hloupá klasická happy funny romantická komedie. Během filmu se objeví největší klasická klišé, ale mně se to prostě líbilo. Proč ne? Možná je to tím, že už jsem byla dost unavená a můj mozek by víc nezpracoval. Ano, nevyhnete se tak čtyřem dojemným terapeutickým doznáním typu :"Ty si vždycky byla ta lepší a já kvůli tomu žárlila :,( ... Né ty si ta lepší a hezčí! Muck! Néé ty si krásná!!,, . Ale je to i vtipný film, například běh nebo pohled na matku a tetku v bazénu když je přistihne otec... Nebo rivalita po generace - bloncka vs. Joana - matka vs. tetka - babča vs. babča. Jo, prostě to docela ujde když od toho moc nečekáte. ()

Keywee 

všechny recenze uživatele

A zase- pro někoho odpad, pro někoho prostě příjemné pokoukání na sobotní večer s kámoškama. Chápu, že pro chlapy to asi nebude, ale upřímně myslím, že většina bab se u toho zasměje🙂 ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Ne vždy se z hovna podaří bič uplést. Zbytečný film se zbytečnýma scénama, zbytečnýma zápletkama, zbytečnýma rozhovorama a hlavně zbytečnou stopáží. Trošku škoda, že se docela známí herci nechali uvrtat k takové slátanině. Úplně poslední scéna s babkama však pobavila. ()

Reklama

Reklama