Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta komedie, na kterou jsem se už pár týdnů těšil? Kristen a Odette (Group Sex, Operation Endgame) měly být největší tahák a jistota (navíc je mám celkem rád; Kristen má perfektní výslovnost), když už ne kvalitního flmu, tak alespoň dobré nálady a zábavy. Ale začátek byl spíš otravný a u zbytku jsem se nijak zvlášť nebavil. Trpěl jsem, když prznili We Are the Champions; sladké scény byly přeslazené a usmiřovačky přímo odporné (Sigortney a Jamie Lee strašně přehrávaly). Nemůžu říct, že se jedná o sračku nebo něco obzvlášť podprůměrného, jen jsem byl zklamán a film mě nezaujal. # Stejně jak píše Shit, tak i mně Odette hodně připomínala Megan Fox z filmů, kde hrála mrchu. # Jen pro zajímavost dodám, že se ve filmu objevili 3 herci z Kroku za krokem. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

"You Again" nabízí mé dvě nejoblíbenější hollywoodské veteránky v rolích rivalek (Weaverová s Curtisovou, aby mě náhodou někdo nepochopil špatně) plus zajímavé téma šikanované a ponižované holky, co se po letech může pomstít své sokyni. Z toho prvního by se dala vymyslet bezva fungující komedie, díky prověřenému talentu obou dvou dam, bohužel jsou na plátně celkem málo a jejich příběhu se scénáristi tolik nevěnují. Z toho druhého by šlo udělat buď černou neetickou komedii nebo zajímavé drama (pokud by se tvůrci vyhnuli obvyklému příšernému happyendu, omluvám a smiřování) - ale tady film totálně selhává. Ze začátku to vypadá slibně. Pak ale nelogicky dostane záporačka záchvat špatného svědomí, pár minut je drama (deziluze ženicha, fňukání u ledničky) a na ten přeslazený happyend samozřejmě dojde. Za všechno můžou scénáristi nebo idiot režisér, který neví, co chce. Škoda. Hvězdička navíc za moje dvě favoritky, které mě nezklamaly. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uzivatel verbal komentarom potesil, no lenze ludia tuna komunikuju normalne.  Reziser Andy Fickman natocil len dalsi umelny nudny radoby vtipny film. Humoru tam  velmi nebolo - ak vobec nejaky tam bol -  lebo humor je vec vazna, je to  ako krehka  nadoba na vodu, staci malo a rozsype sa. Tvorcovia sa snazia tvarit, ze pojedli vtipnu kasu, no ale to sa len tvaria   : 0 % ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Asi jedinou vecou na ktorú po zhliadnutí tohto filmu nezabudnem, ak nerátam vizuálne potešenie v podobe dvojky Annable-Bell je, že sa tu stretnú proti sebe dve najsilnejšie ženské hrdinky 80-tych rokov. Teda škoda, že nakrátko ale stojí za to vidieť proti sebe tie, čo porazili Votrelca a Mikea Myersa. ()

Meridius 

všechny recenze uživatele

Během sledování tohohle filmu mi hlavou několikrát probleskla otázka, zdali Odette Yustman nevyskočila ze stejné dělohy jako Megan Fox. Ta podoba je přinejmenším zajímavá. Samotnej film je neškodnou komedií, kterých jsme už viděli spoustu. Zde je velkým plusem povedené obsazení, ať už jde o zmíněnou Megan 2.0, Sig nebo architekta Titanicu. Cameo The Rocka se taky povedlo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)

Reklama

Reklama