Reklama

Reklama

Ptákodemie: Děs a hrůza

(festivalový název)
  • USA Birdemic: Shock and Terror (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ona je úchvatná modelka a on úspěšný mladý prodejce softwaru. Do jejich slibně se rozvíjejícího vztahu ovšem krutě zasáhne matička příroda, když skrze své opeřené tvory začne lidstvu oplácet staletí znečišťování a dalších bezohledností. (Festival otrlého diváka)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl, neuvěří. Tento dokonale rozkošný výtvor si zaslouží své čestné místo mezi 1000 a jedním filmem, které musíte vidět než zemřete (do sobotního podvečera ve společnosti dalších čtyř ČeSeFeĎáků, kteří z toho, co se dělo na obrazovce byli stejně vykulení, jsem nic podobného neviděl). Nebýt toho, že film se celou dobu nesl v závanu nechutné ekologické agitky, která příliš nedávala smysl "Chraňte lesy, jinak nás naši opeření přátelé "počůrají" kyselinou?, případně "vybombardují" jako kamikadze", tak bych byl ochotný za dosud neviděné speciální efekty, nějakou tu zářivou i darovat. Takhle za zásluhy nezbývá nic jiného, než Birdemicu nasolit ryzí a nezpochybnitelný odpádek. ()

PanTumnus odpad!

všechny recenze uživatele

nikdy mi nebylo fyzicky špatně ze sledování filmu. nikdy! ale birdemicu se to povedlo. gratuluji. jinak je zde samozřejmě všechno špatně. od scénáře přes skript až po kameru, herce nebo cgi. a pro ty co si myslí že je to tak všechno záměrně... tak není. nguyen akorát nemá talent, to je vše a pokud v rozhovorech tvrdí že vše bylo myšleno s nadsázkou, tak nesoudně lže. tohle je něco co nikdy nemělo vzniknout a to mám špatné filmy rád. pokud chcete vidět špatný film, který vypadá amatérsky, útočí v něm špatná digi zvířata a skutečně JE myšlený s nadsázkou, pusťte si rise of the animals z roku 2011. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Ježíši, co to bylo? Mám rád horrory se zvířaty, ale tohle už bylo moc. Otřesné amatérské herecké výkony. 50 minut sledujeme seznamování jeblé modelky a rádoby finančního poradce, který všude courá jako posraný. Konečně dojde na sex (záběr na mazlící se chodidla). Ráno se v posteli probudí (oba oblečení!) a slyší za oknem rámus. Vedle sebe jsou ve vzduchu orli. Občas mávnou křídly a jsou v řadě, jako by je někdo pověsil na prádelní šňůru. A takhle je to celou dobu. Vzadu lítá pár orlů, ostatní jsou ve předu jako nějaká šablona. Grafika a triky na úrovni 4-letého děcka. Jedna scéna mne však rozesmála: Cestující z autobusu jsou napadeni orli. Tedy, ti je hromadně pokálí trusem a lidé umírají (asi kyselina :-)) Padají na zem v řadě. Jedna padající tlustá cestující měla na zemi mezi mrtvolami málo místa a tak prostě ty těla posunula. ODPAD JAKO HROM! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No to mi poser záda. Ultracéčkový mix prudce ekologicky agitační telenovely s videohrou z první půle devadesátých let. Film, který má hodně našlápnuto stát se kultem a obhájcem titulu nejlepšího filmu z těch nejhorších. A když na to koukáte ještě ve verzi, v níž si titulkář povídá s diváky a spílá režisérovi... Chápejte, ona je to sračka, která nemá vůbec žádné napětí a už vůbec ne vyvrcholení (film prostě najednou skončí romanticky dojemným záběrem u moře), ale je to neskutečně zábavné. Je to film, který se dá hodnotit snad jen odpadem nebo plným počtem, o jiném hodnocení prakticky nelze uvažovat. Ale já mám prostě chuť to vidět znovu. Na plný počet to není, odpad si to, už pro tu snahu a přístup, nezaslouží, takže zůstanu u zlatého středu. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

James Nguyen je na všechny pády nobelovkyhodný génius, protože tak mocně skrývat trolling/nespecifikovanou mentální poruchu/totální recesi nedovedl ještě nikdo. Popis děje: Týpci blbě kecaj - přilítaj orli - týpci mávaj ramínkama na šaty - orli kakaj - část týpků umírá - orli odlítaj. THE END, Hitchcock pls! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Mnoho jmen v titulcích je vymyšlených, protože režisér James Nguyen chtěl, aby film vypadal profesionálněji. (L_O_U_S)
  • Režisér James Nguyen film propagoval tak, že svou dodávku oblepil reklamami, umělou krví a ptáky. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama