Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Zatímco v předchozích filmech šlo BS+TH hlavně o obohacení, nebo o chránění přátel, tady je vidět, jak to dopadne, když se naštvou. Zmlátí doopravdy každého. Klasická scéna je pak ve sboru, kde Bud chvíli zpívá vysokým hlasem. Také je slavná ústřední píseň Dune Buggy. Že jsem tomu filmu dal jenom čtyři hvězdičky? No a? Budete se snad zlobit? Ne, my už se zlobíme!!! Omluvte mě, právě jsem dostal ránu do hlavy. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

VIDĚNO ZNOVU. Patrně nejznámější film s duem Bud Spencer+Terrence Hill a možná i ten nejlepší. Dlouhých rozborů není třeba. Krásná doba, zábavný park s krasojezdkyní, plno hospůdek s teplými párky, zábavní padouši, nejpozitivnější titulní song na světě a do toho boj o nejhezčí auto na světě opepřeny řadou slovních i fyzických přestřelek ve kterých se ukazují Bud s Terrencem v té nejlepší formě. Prostě pohoda jak má být. NEMÁM ČAS ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se, že se vrátím k filmům s Budem Spencerem a Terencem Hillem, a to se strachem, že po letech zjistím, jaká je to vlastně kravina. Jenže namísto toho jsem zjistil, že tahle dvojice je pořád skvělá, že pořád baví a že si musím těch jejích filmů sehnat více. Zábavné, parťácké a pořád vtipné i ve své absurditě. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neustále se opakující ústřední odrhovačka a otcovské štúcy otevřenou dlaní i sevřenou pěstí od dvou stoicky klidných hrdinů chtějících zpět svou červenou dunovku se žlutou střechou. Viděl jsem to poprvé před cca 15 lety v kině a v paměti mi utkvěly jen scény ralycrossového závodu, tělocvična a závěrečná bitva mezi balónkami. Teď, když jsem to viděl znova, vím proč. Zbytek je totiž jen vata a dávná nostalgie z kinosálů, kdy nabídka byla mizivá a poptávka vděčná za cokoliv.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

V dětství člověk tyhle taškařice tandemu Spencer a Hill žral, dneska už mi přijdou zoufale laciné a dost nudné. Ty dialogy jsou snad všechny improvizované, Spencer jen pořád otráveně vzdychá a kroutí hlavou místo aby řekl něco vtipného a Hill to moc nezachrání (navíc ta jeho romantická linka je hodně povrchní) a i ty velkolepé honičky a bitky odzívám. Ale pár dobrých gagů (Spencer s Hillem si nevšimnou, že jim hoří auto), nápadů (rytířský souboj na motorkách) a scén (sborový zpěv) se přece jen najde, Donald Pleasence jako cholerický psycholog taky trochu pobavil a ústřední song vládne i po letech. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Na průvodní píseň „Dune Buggy“ vznikla česká verze s textem Pavla Žáka, nazpívala ji Hana Zagorová pod názvem „Jestli se rozzlobím, budu zlá“. (sator)
  • Jednu z ústředních skladeb “Dune Buggy“ napsal S. Duncan Smith a text Marcello Fondato. Zpěv poté obstarali italští hudebníci – bratři Guido a Maurizio De Angelis, též známí jako Oliver Onions. (Stocki)
  • Natáčelo se mj. v Madridu, Chiari a interiéry se točily ve Studios De Paolis v Římě. (sator)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama