Reklama

Reklama

Smrt a život Charlieho St. Clouda

  • USA Charlie St. Cloud (více)
Trailer 2

Charlie St. Cloud je mladý námořník, který žije se svou matkou a mladším bratrem Samem. Jednoho dne matka odjede na noční směnu a Charlie odváží Sama ke kamarádovi. Dojde k autonehodě, při které Sam zahyne. Charlie si bratrovu smrt dává za vinu, přestože nehodu nezavinil. Na Samově pohřbu uteče do lesa, protože nevěří tomu, že Sam již není. Netrvá dlouho a Charlie začne vídat přeludy tak reálné, jako kdyby před ním stál bratr z masa a kostí. Jeho okolí má však za to, že Charlie přišel o rozum. Krátce poté se do města vrací Tess, spolužačka ze střední. Oba mladí lidé se do sebe zamilují. Pokud bude chtít Charlie znovu objevovat krásy života, bude muset nechat odejít minulost a nadobro se rozloučit se svým bratrem Samem... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (145)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Film o chlapci který vidí přeludy v podobě zesnulého bratra, který zemřel při nehodě kterou Charlie viděl na vlastní oči. Ba co, on seděl i za volantem. Měl jsem takový pocit, že se něco začalo dít až od 69.minuty filmu, kdy se děj odehrával na hřbitově. Celé je to o třech lidech. Ale absolutně celé je to bez emocí, nebo alespoň ve mně je to nevyvolávalo. Zac Efron fajn, ale jeho kamenný obličej? Kim Basinger absolutně nevýrazná, a to nevím jestli počítat "záznamník". Zkrátka béčkový film s béčkovými herci. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Efronovka, na ktorú sa na moje prekvapenie dobre pozeralo. Príbeh je zaujímavo stavaný, nenudí a zo začiatku je i tak zdravo emotívny. Ku koncu sa už síce k emotívnej stránke pridali aj patetizmus a sentimentálna, cukríková nátlakovosť, no v konečnom dôsledku to už môj výsledný dojem moc neovplyvnilo. Jeden z filmov, kde sa Efron ešte celkom dá. Priemer. 60/100 ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Úplně nevím co si mám myslet o duchovi, který není duch, protože není mrtvej, ale jen promrzlej. Nějak nechápu záměř. Ale dobře, koukatelné to bylo i když nejsem úplně zpívajícího Zacha příznivec. Příjde mi takovej umělej, divnej. Amanda byla o poznání koukatelnější i když herecky teda moc ne. No jo jsem věčněj pesimista ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Toto je snímek pro deštivé nedělní odpoledne. Pokud máte rádi romantické snímky, nebude vás nudit. Ono je to spíš pro dívky a ženy, ale co, koukatelné to bylo. Nádherné prostředí, jachty ( má slabost ), a především příběh, který mě nenapadlo s něčím srovnávat ( bráno jako celek ). Dialogy jednoduché, někdy až moc jednoduché. Do kina bych zrovna neutíkal, ale na nějaký ten blátivý den podpořený sentimentální náladou to ujde. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Už od doby "High School Musical", kdy ho má dcera strašně milovala, se neustále chci přesvědčovat o tom, že tento Zac Efron neumí hrát. Pravdou ale je, že v něm něco je. Nevím, jestli bude i ve starším věku populární jako dnes a ani nevím, jaké role bude dostávat. Tato trochu melodramatická a já myslím, že ji zvládl dobře. Nikdy nebude mým oblíbeným hercem, ale myslím, že hanu si určitě nezaslouží. Jinak film o mladíkovi, jemuž tragicky zemřel mladší bratr a on se s tím nedokázal smířit ani po letech. Spřátelí se s dívkou, ale ani ta jej přes dávnou tragédii nedokáže přenést. A v těchto linkách se tento film pohybuje. Takže na jedno podívání slušné. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (12)

  • Natáčať sa pôvodne malo v Marblehead, štát Massachusetts, avšak kvôli vysokým nákladom sa produkcia presunula do Vancouveru v Britskej Kolumbii. (ThomasCrown)
  • Jedním z rozdílů mezi románem Bena Sherwooda, podle kterého byl snímek natočen, a filmem je umístění děje. Zatímco knižní děj se odehrává v massachusettském Marbleheadu, film je situován do washingtonského Quincy. (Terva)

Reklama

Reklama