Reklama

Reklama

Vo Francúzsku prebieha nemilosrdná vojna medzi tajnými službami a islamistickými teroristami. V mene radikálne odlišných ideológií však jedni i druhí často používajú podobné metódy a zbrane, medzi ktorými nechýbajú ani ľudské bytosti. Patria medzi nich ich aj Diane, študentka, ktorá sa nechala naverbovať tajnou službou, a Pierre, mladík, ktorý verí, že radikálny islam mu pomôže nájsť riešenie jeho problémov. Vytrénovaní a pripravení na svoje "misie" sa čoskoro obaja ocitnú vo víre udalostí, z ktorých niet úniku... (RTVS)

(více)

Recenze (65)

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** body Hezké, ale nezanechalo stopu. Prostě to tak prošlo kolem nás. [X] Minus 1* bod Tak trochu brutální Nikita. Ale Nikitka je jen jedna.. (ne ta seriálová) [X] Minus 1* bod (ten druhý) To nevím za co odebíráme. Někdy prostě všechno nemá smysl, takže tenhle bod je trochu nesmysl, aby to dávalo aspoň nějaký smysl. [X] Se divím, že ještě nepřišel špionážní kreslený film.. nebo jo? Užasňákovi.. na ty jsem zapomněl. To je fuk, další.. a modelínu taky!! A Tim Burton!! A další díly.. sorry, jsem unaven ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s uživatelem krusty2. Secret défense mě mnohem víc chytla než celosvětové honičky Jasona Bourna. Liboval jsem si především ve výborném obsazením, symapatický a charismatický Gérard Lanvin, všestranný Simon Abkarian, směšný Nicholas DuVauchelle a když někde vidím Vahinu-vaginu, tak se směju. Jen mi chybělo to, co předvedla už ve dvou filmech - masáž nohou, tentokrát zašla s tou masáží ještě dál :-) Přeji jí konečně nějakou pořádnou roli. Největší klad spočívá v hlavní myšlence celého snímku - tajné služby ve svých metodách a využívání lidí nejsou o nic lepší než teroristé. Zkrátka vysoce kvalitní a zajímavý akční thriller. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný špionážny thriller o tom, aký ťažký je život čerstvo preškoleného džihádistu a čerstvej krásnej agentky, ktorej hlavnou zbraňou je posteľ. Dva nezávislé príbehy, ktorá sa na konci nutne spoja a po celý čas sa deje niečo zaujímavé a napínavé. A naviac slušná bodka za príbehom, aby bolo jasné, kto za koho kope a akým spôsobom. –––– Agent nie je ľudská bytosť. Je to zbraň! –––– Naším cieľom je vyvolať strach, aby vás nahlodal a zničil vás zvnútra. Dnes som to zbabral, iným sa to zajtra podarí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších filmov o protiteroristickej jendnotke so zaujímavou zápletkou. Film vyšiel už pred viacerými rokmi a Francúzi možno ešte netušili v akom stave sa budú nachádzať dnes. V súčasnosti by mohli takýto film točiť každý deň. Chválim aj kvalitné herecké výkony. Tomu hovorím typicky kvalitný francúzsky akčný film. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Další milé překvapení z Francie. Ostatně z této země se s nimi roztrhl pytel. Což je jedině dobře, protože díky konkurenci můžou vznikat podobné kousky jako právě tento z prostředí francouzské tajné služby. Některá jednání sice nejsou uplně košér, ale rád jsem se pohledem zúčastnil dalšího boje proti terorismu. Navíc v zastoupení sympatické Vahiny Giocante. 70% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • Viaceré z tréningových metód, vykreslených vo filme, pochádzajú z kontroverznej knihy bývalého dôstojníka Mosadu Victora Ostrovského "By Way of Deception" (vyšla v českom preklade pod názvom "Lstí a klamem"). (Pembroke)

Reklama

Reklama