Reklama

Reklama

Extraterrestrial

  • Kanada The Visitors (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

April sa spolu s priateľmi odoberie na rodinnú chatu do Echo Lake. V danej oblasti pred pár dňami za záhadných okolností zmizla mladá žena, po ktorej na mieste činu zostala len peňaženka s dokladmi. Hneď v prvú noc ostane partia mladých ľudí v šoku. Z vesmíru na Zem dopadá neidentifikovateľné lietajúce teleso, označované ako U.F.O. Kúsok od neho nachádzajú stopy neznámeho tvora, ktorý nepochádza z našej planéty. Na túto noc už nikto z nich nezabudne ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (134)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Extraterrestrial“ není až tak moc hororový snímek, i když se tam se snaží o to, aby vypadal trochu jako „Vetřelec“ Ani na chvíli tu gotickou tíhu nevzbudí. Nejspíš se pak osypete z příšerného konce, který by trochu mohl odkazovat na „Noc oživlých mrtvol“. The Vicious Brothers ukázali, že jsou možná znalci žánru, ale že dokážou natočit horor jenom proto, že jim na to někdo dá peníze a že ví, jaká jsou základní pravidla. To nic nemění na tom, že „Extraterrestrial“ je film, kterým ujeli mimo míru snesitelnosti. ()

petero 

všechny recenze uživatele

The Vicious Brothers opäť nesklamali. Po Grave Encounters ktorý ma potešil napriek tomu že vypínam film akonáhle zistím že je točený ako foun footage (tento našťastie nie je) opäť prišli s filmom v ktorom je to čo tam chcem vidieť i keď sa nevyhli vykrádaniu kultovky a podobného béčka rovnako ako WTF momentu (análna sonda =) no záver filmu je proste z mojich najobľúbenejších. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud byste někdy potkali nějakýho emzáka, na nic nečekejte a hned ho něčím sejměte. Žádný přátelský a vstřícný chování vám nepomůže, na to zapomeňte, ti hajzlové totiž mají jedinej chtíč - letět sem přes půl Galaxie, aby tady s náma prováděli nějaký nechutný pokusy. Třeba s ostrou rotační anální sondou... Tahle rafinovaná komediální parodie na béčkové scifárny a horrorové vyvražďovačky se mi těžce líbila. Film zlomyslně skáče ze žánru do žánru, aby si divák až do poslední minuty nebyl vůbec ničím jistý. Myslím, že se jedná o kvalitativně skoro stejně výrazný posun v béčkovém žánru, jaký předloni přinesl geniální The Cabin in the Woods. Vtipné, pohledné, dobře zahrané, dobře zrežírované, se skvělou hudbou. Nebýt debilně třaslavé kamery... ale to už se zase opakuju. Kvůli hrozné kameře jsem chtěl dát "jen" čtyři, ale nalomil mě nejdřív matrixovský závěr s naprosto kulervoucím koncem a hned nato mě dorazila tak milá pocta mému bezkonkurenčně nejoblíbenějšímu seriálu (muž s cigaretou), že zapomínám na to, jak mě celou dobu srala ta zhovadilá kamera a všelijaké stroboskopické blikání a sázím plný počet. Aspoň do další projekce. P.S.: Chci dvojku s Emily Perkins!! / Z ostatních (zatím nemnoha) komentářů soudím, že parodičnost a nadsázku v tomhle skvělém spektáklu většina diváků vůbec nepostřehla... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Parta mladých jede na chatu... Už jenom ten začátek zní blbě. Jenže bacha, ono to pak začne být i celkem zajímavé, začne to být i napínavé a dostaví se dokonce i nějaká atmosféra, jenže tomu zase ubližuje podivný vývin děje, postavy jsou buď nesympatické nebo nijaké a některé scény působí úplně pitomě (třeba jak si tam ty mimozemšťany přivolává, protože jí sebrali kluka a ona ho přece nikdá neopustí...). Potom se dostaneme na loď, kde jsem tak nějak doufal, jelikož mě to hodně zajímalo, o co mimozemšťanům jde. A já se to nedozvěděl, leda by jim primárně šlo o brutální anální sex páchaný na někom. A ten konec to už zabil úplně, do té doby jsem zvažoval, že bych dal i 3*, ale ten konec to fakt zmrvil, takže nakonec dávám jenom lepší 2* Na víc to fakt nemá, je to pro mě zklamání jako prase. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím co říct, za prvé film sice kopíruje 100+1 klišé z Akta X a nechá se inspirovat kalsikou Fire in the sky. Ale na druhou stranu jsem se celkem solidně bavil a pár nápadů bylo bravůrní, hlavně scéna kde "nepršelo". Postavy se staly překvapivě snesitelné, i když byly plné klišé. Bohužel film postupem času strašně upadá a stává se z toho nudná naháněčka. Alieni vypadají totálně klišoidně ale to moc nevadí. A ano je to jeden z dalších filmů které nevědí jestli být klasickým filmem nebo dalším Found footage. BTW Michael Ironside je parádní jako vždy. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V závere filmu, pri upratovaní miesta činu, všetko vedie muž, ktorý má oblek a zapáli si cigaretu. Ide o odkaz na postavu "The Smoking Man" zo seriálu The X-Files (od r. 1993), ktorú pôvodne stvárnil William B. Davis. (Lukoh)
  • V scéne, kde April volá so svojím otcom, je na pozadí vidieť súbor s filmom Grave Encounters (2011), ktorého scenár napísali taktiež The Vicious Brothers. (Marceloo)
  • Během produkce scény "anální sondy" se filmaři obrátili na specializované a kvalifikované pracovníky v oblasti sond. (Lajty)

Reklama

Reklama