Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Attta

všechny recenze uživatele

Bohužel v roce 2015 musím konstatovat jednu smutnou pravdu a to tu, že už ani zprávy na ČT se nedají sledovat. Pokud můžu doporučit nečtěte a nedívejte se na žádné komerční média a pokud možno začněte sledovat nebo číst zahraniční televize/ weby, pak krásně uvidíte jak moc zkreslené informace se dostávají každý den večer průměrnému čechovi před spaním "na talíř". ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Jednooký mezi slepými, kvalita spíše stagnuje. Nová podoba se mi příliš nelíbí, jeden zpravodajce ve studiu je málo, jak se prochází vždy po cestičce v interview je okatě umělé a rozšíření času znamená pouze rozbřednutí. Chvílemi to na mě působí jako vzdělávací pořad, což je dobrý když má člověk dost času, naopak špatný když ho moc nemá a chce se akorát dozvědět co se stalo. ()

Reklama

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední roky, je jejich politická preference zcela jasná, protože pod vedením Petra Dvořáka se to ani nesnaží skrývat. Objektivní zpravodajství nemá v ČT místo a moderátoři jsou často politruky, především pak kvartet Železný, Fridrichová, Moravec a Wollner jsou odporná spodina. Výběrové řízení na pozici moderátora je následující: Milujete EU, progresivismus a Havla? Nenávidíte Babiše, Zemana, Republikány v USA, konzervatismus a vlastenectví? Jste přijatí!!! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ač tuto relaci nemám toliko nakoukanou, zejména proto, že u nás jsem musel koukat buď na předzprávové pořady a pak na Televizní noviny, nebo nekoukat na televizi vůbec. Chtěl jsem být v obraze, tak jsem koukal aspoň na to, ovšem odpolední a noční relace jsem s oblibou sledoval, různé zpravodajské pořady na ČT2/24/4 mám taky v oblibě, částečně proto, že jdou mimo mainstream, v čemž se ČT1 snaží napodobovat Novu a Primu (bohužel) a částečně, že mě to zajímalo. ()

Eseter 

všechny recenze uživatele

Nevím, kdy se to stalo, ale kvalita šla šupem dolů. Nelíbí se mi, že se furt rejdí jen kolem české politiky a zahraniční se věnuje málo. Spousta reportáží je naprosto zbytečná, nezajímavá, nedůležitá. Jakoby to nedělali chytří lidi, ale jen trubky nějaké. Události mi nedávají naprosto nic a když se chci něco dozvědět, kouknu se na net, bo jinak se to nedá. Co ještě na těhle "zprávách" nenávidím: oblečky a celkovou vizáž moderátorek (sexistické) - chcu vidět aj nějakou tlustou moderátorku! - A mnohem víc než to. Pak nesnáším ty jejich nacvičené scénky a dialogy, předlouhé nepodstatné počasí (urgh), nedostatek nějakého kritického či analytického myšlení, natahovanou stopáž. Tohle fakt už ne. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)

Reklama

Reklama