Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekta bývajúceho v rozľahlom dome práve opúšťa priateľka a ostáva sám. V jeden večer na jeho dvere zaklope neznámy muž, ktorý si potrebuje zavolať. Dopraje mu chvíľku súkromia, no keď sa vráti, muža nevie nájsť a čo je podozrivejšie, nevidel ho ani odchádzať.
Časom dostáva pocit, že v dome sa okrem neho nachádza aj niekto iný... (petero)

(více)

Recenze (139)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Atmosferická a napjatá první část snímku byla výborná. U zbytku jsem jen kroutil hlavou, co se to sakra stalo s divným architektem Felixem. Stal se z něho úchylný stalker, který se přestěhuje k sousedce pod postel a sleduje jí skoro i u sraní a chce ovládnout její kolečkové křeslo. Los ojos de Julia si režisér napravil pověst. Dávám 50% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

O něco slabší režisérův film, než novější Los Ojos de Julia. Přesto žánrově velice blízký, rozhodně v průběhu dosti netradičně se odvíjející a místy až vtipný. Škoda, že karty jsou až okatě rozdané a že některé nelogičnosti snímek mírně strhávají k průměru. Přesto doporučuji, rozhodně stojí za povšimnutí. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Film Julias Eyes od tohoto režiséra vo mne vzbudil toľké nadšenie, že očakávania z tohoto snímku boli zrejme priveľké. Nedajú sa absolútne porovnať. Julias Eyes bol originál Nuttelou, žiadna polo čokoláda v piksli z poľských trhov vo Vyšnom Targu. Tento film síce z časti splnil po čom človek prahol, no bohužiaľ, neukázal nič navyše - 65%. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hlavnému hrdinovi pred dverami niekto zaklope,že si potrebuje zavolať a mladý pán ho pravda že pustí.Len sa na chvíľu vzdiali a neznámi muž už tam nebol a ani ho nepočul odchádzať.Už tejto začiatočnej nezmyselnosti som nechápal,či by to aj niekto urobil,pustiť si do domu neznámu osobu pokým ta osoba neumiera a on bol aj tak pokojný a išiel si ľahnúť no zaujímavé.Tak začiatočná pointa bola neznesiteľne nezmyselná.Ale tento film je totálne parádne mrazivo natočený.Atmosféra bola slušne tajomná.Veľmi divný príbeh ktorý nemá z logikou nič spoločné.Ked to začalo bolo to také temné a tajomné,len škoda že ako film postupoval tak mi to pripadalo prehnané a aj absurdné. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších překvapení,které jsem kdy měl tu čest vidět.Film začíná jako ponuré komorní drama o nepovedeném vztahu,aby se změnil v mysteriózní thriller,pokračoval k atmosférickému hororu a ve finále se změnil v ujetou komedii,načež v posledních minutách tohle všechno zkombinoval dohromady a vygradoval geniální pointou.Šílený film,který vás plných 108 minut nutí šrotovat mozek jako nikdy.Stejně jako hlavní hrdina začnete tápat,začnete se bát,začnete z toho šílet,budete se stejně jako on smát a pak dost možná...budete plakat.Režisérské překvapení a tak dobrý scénář,že před jeho originalitou a vypointovaností ja uznale smekám a přiznávám,že tohle bych nikdy napsat nedokázal,ač by to bylo mým snem.Andoni Gracia v hlavní roli naprosto exceluje.Natočit se tohle v Americe,ohání se to minimálně pěti nominacemi cen akademie,bohužel ze Španělska je daleko,přitom trapáci jako Fincher,Lynch nebo Torro by se měli od Moralese hodně co naučit.Jak řikám,totální námrd a vřele DOPORUČUJI! 95%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama