Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

klerik 

všechny recenze uživatele

Za všetky tie peniaze, za ktoré sa už pokúšali natočiť dobrý film o Hulkovi, by už dokázali Hulka aj vytvoriť... :-) Napriek tomu, že tento Hulk má dosť otrepanú tému gladiátorských zápasov, bavil som sa. Predovšetkým preto, že z počiatku primitívny príbeh dokázali slušne rozpracovať a celé je to v Conanovsko-Riddickovskom štýle. A keď prišlo pár fakt nekorektných scén s deťmi, moje skazené sarkastické druhé ja chrochtalo blahom. Lepšia space opera ako GREEN LANTERN: PRVÝ LET. Marveláci konečne urobili krok k tomu, aby dobehli Kal-La a netopiera od DC... ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jsem přistupoval s menším despektem. Hulk je jedna z mých nejméně oblíbených postav od Marvela. Už jen z podstaty té postavy, která všechny nenávidí a pomáhá tak trochu nechtěně a mimochodem, je její šance být oblíbená hodně malá. I tady Hulk není za sympaťáka, ale tak nějak to nevadí. To co tenhle film zvedá do nadprůměru je skvěle stvárněný svět, který je uvěřitelný i přes svou částečnou bizardnost a postavy, které ač jsou většinou načtrnuty jen kreťounce, dokáží tvořit nosné a uchopitelné charaktery. Akce je dobrá, některé souboje opravdu stojí za to, ale to už se v poslední době u comixových animáků stává normou. 75% ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak já filmu dávám 4* ale mám z toho smíšené pocity. Jako pohádka pěkný, ale že to je příběh Planet Hulk podle comicsové předlohy, kterou v dvojdílné formě vlastním, tak je to hodně překopané, což docela nechápu, když je to pod taktovkou Marvelu. Jako první bije do očí třetí bitva v koloseu, kde není jako záporák Silver Surfer, ale Beta Ray Bill, kterej tu nemá co dělat. Do příběhu ho zakomponovali tvůrci dobře, ale sem prostě nepatří. No a pak je to celý zkrácený s happyendem, kterej k tomuto příběhu vůbec nepatří. Jak jsem se na to těšil, tak z hlediska adaptace jsem spíš zklamán. Jako pohádka pro neznalce předlohy je to určitě povedenej animák s průměrnou grafickou stránkou, která je dostačující. Za mě 70% ale hodně jsem váhal nad menším hodnocení. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Kresba parádní, příběh už tak moc ne. (*kapánek spoileroidní, takže čtěte na vlastní nebezpečí*)Trochu jsem nepochopil, proč se vlastně Hulk neměnil zpět na člověka. Jeho komixy moc neznám, takže mám určité mezery, ale tohle mi fakt nesedělo. Navíc jsem neměl pocit, že bych se něj měl nějak bát, od začátku bylo jasné, že si jede svou linii a nic ho nezastaví. Takže ikdyž jsou mi marvelovští hrdinové bližší, tak tady ztrácí těžce. Hodnocení je víceméně za Hulkovu aroganci a kresbu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Během celého filmu se Hulk nikdy nepromění v Bruce Bannera. Spoluautor scénáře Greg Johnson to zdůvodňuje tím, že atmosféra Sakarry je pro lidi toxická a Hulk by tak po přeměně umřel. Režisér Sam Liu naproti tomu tvrdí, že tekutina, která loď před dopadem na planetu zaplavila, Hulka v jistém smyslu pozměnila. (HellFire)
  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)

Reklama

Reklama