Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

gumbo 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jsem přistupoval s menším despektem. Hulk je jedna z mých nejméně oblíbených postav od Marvela. Už jen z podstaty té postavy, která všechny nenávidí a pomáhá tak trochu nechtěně a mimochodem, je její šance být oblíbená hodně malá. I tady Hulk není za sympaťáka, ale tak nějak to nevadí. To co tenhle film zvedá do nadprůměru je skvěle stvárněný svět, který je uvěřitelný i přes svou částečnou bizardnost a postavy, které ač jsou většinou načtrnuty jen kreťounce, dokáží tvořit nosné a uchopitelné charaktery. Akce je dobrá, některé souboje opravdu stojí za to, ale to už se v poslední době u comixových animáků stává normou. 75% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Výborná komiksová předloha, která se co do děje může měřit s nejlepšími příběhy (třeba) Barbara Conana, dostala pořádnou ránu. Stala se z ní dosti volně zadaptovaná prostinká mlátička, místy doslova ubíjející... A navíc dost škaredě animovaná. Komiks je vynikající fantasy, tohle ovšem bylo jen o neustálých ranách a dialozích k smíchu. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Některé změny oproti komiksu tu jsou, ale vůbec nevadí, nemění to nic na tom, že Hulk Planet je výbornej animák. Je velká škoda, že solo animáky o Hulkovi jsou o několik tříd lepší, než hrané filmy. Hulk Planet nabízí výbornou akci, výbornej příběh a působivou kresbu, je škoda, že se toto nedostane na plátno. Výbornej komiksovej animák, povedená práce. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Hulk mi přišel až moc myslící, ale zase se díky tomu rozjel zajímavější scifi děj v mimozemském prostředí. Chtělo to víc Hulk smash hlášek. Ostatní postavy nejsou nudné, liší se od sebe. Potěšilo objevení Asgardských. Je to vlastně jen rubačka, ale vcelku zábavná. -"Finally! Now I know who to smash!" ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Planet Hulk se věnuje pouze hulkově postavě. Bruce Banner byl eliminován, ale paradoxně to vůbec není na škodu. Hulkovi spolubojovníci jsou dostatečně zajímaví a cameo Thora a minirole Beta Ray Billa příběh příjemně rozšiřuje. Zasazení děje do paralelního "Říma" a téma zrady je taktéž působivé. Rozhodně se tak těším na další hulkova dobrodružství. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Mezi diváky arény je možné v některých záběrech zahlédnout také jiné Marvelové postavy, např. Skrully, Guardians of Galaxy nebo Captain Marvela. (Blackhand47)
  • Během celého filmu se Hulk nikdy nepromění v Bruce Bannera. Spoluautor scénáře Greg Johnson to zdůvodňuje tím, že atmosféra Sakarry je pro lidi toxická a Hulk by tak po přeměně umřel. Režisér Sam Liu naproti tomu tvrdí, že tekutina, která loď před dopadem na planetu zaplavila, Hulka v jistém smyslu pozměnila. (HellFire)
  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)

Reklama

Reklama