Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

necisty 

všechny recenze uživatele

No já se u toho parádně bavil. Nevím jestli to bylo dobře naladěnou náladou, ale každou chvíli jsem se řezal smíchy. Dokonce přehlédnu dost nechutnou scénu se strýčkem na záchodě a to jsem zrovna jedl:D. Dalo by se říct, že vybrali nejlépe hrající černochy? No minimálně jsme se s kámošama dohadovali, která z těch hereček je větší k*nda:). Na opravdu černou komedii, na kterou bych se asi po přečtení popisu odmítl podívat, to bylo moc velké překvapení a proto hodnotím, tak jak hodnotím:). ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie, kdy se rodinka sejde na pohřbu, kde to spíše vypadá jak na oslavě! Nicméně jak je to vše hloupé, tak i v některých pasážích zábavné.. Asi nejvíc zfetovaný přítel dcery zesnulého u kterého jsem se řezal smíchy no a i situace, když bratři zjistí, že liliput, který je neustále sleduje byl přítel otce:-) Původní verzi z roku 2007 jsem nevidel, ale podle hodnocení 75% asi byla lepší a co jsem namrknul do galerie, tak to vypadá že černoši vše jen zkopírovali! Aspon že obsadili známé herecké tváře... ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Kvalitu tohohle remaku dokonale vystihuje jeho název. Amíci prakticky věrně přetočili původní film, veškerý humor však nahradili vulgaritou, afroamerickým pitvořením se, přímočarými gagy a několika debilními nápady (nadržená manželka). Rozšklebená křečovitost všeho omráčí tuplem ty, kteří originál viděli a nezapomněli. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na anglický originál to určitě nemá, ale podle mě se tenhle remake vydařil. Ono záleží na úhlu pohledu, takže jestliže člověk dává přednost anglické suchařině, tak tady bude ohrnovat nos. Nicméně natočeno to bylo s citem, gagů, které jsou tolik charakteristické pro americkou komediální tvorbu, tu bylo úměrně a herecky to nakonec taky vyšlo. Tvůrci zkrátka chtěli původní verzi přiblížit americkému publiku a povedlo se jim to. 70% ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Z černošského Hollywoodu chyběli snad už jen Smith a Washington, ale jejich agenti mají naštěstí dostatek soudnosti...Nejvíc ovšem válel James Marsden :)...Během prvních pár minut jsem se po pravdě několikrát upřímně zasmál, ale zanedlouho se vše zvrhlo do obyčejné trapnosti...Na Brity raději nemyslet... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Hra, kterou Jeff (Columbus Short) hraje u sebe doma, je „Uncharted: Drake's Fortune“. (EvilAlan)
  • Po filmu Modrý Blesk (1999) se jedná již o druhý snímek, který Martin Lawrence a Luke Wilson natočili společně. (Lembi4)
  • Postava Dannyho Glovera ve filmu pronese stejnou frázi, která zazněla ve všech filmech série Smrtonosná zbran, a to: “I'm too old for this sh*t." (Kroeger055)

Reklama

Reklama