Reklama

Reklama

Ludo a Anna spolu žijí dva roky. A spolu s nimi se v jejich domácnosti zabydlela i každodenní rutina. Ludo k velké nelibosti Anny značně zanedbává své domází povinnosti a jemu naopak vadí její neustálé stížnosti. Poté přijede na návštěvu na pár dní Annin bývalý přítel Ralf a Ludo potká na diskotéce svou exlásku Marii. Pár musí čelit mnoha žárlivým scénám z obou stran a také pochybám o jejich vztahu. Anna si tajně přečte Ludovy esemesky a on si zas prohlédne seznam jejích milenců, na kterém hodnotí jejich kvality. Na onom seznamu je i Ralf a jeho skóre je lepší než Ludovo… Po mnoha provokacích, Ludo nakonec Ralfa zmlátí v restauraci a vztekle odejde. Přestože jim na sobě navzájem velmi záleží, oba skončili v posteli se svými bývalými milenci… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

adriane9 

všechny recenze uživatele

Klasická "Tilovina" na kterou se opět úžasně kouká.. Jedna z těch dobrých oddychovek, kdy se fakt zasměju (v první dílu byla TOP scéna Anny na toaletě a tady scéna s penisem :-) ).. Taky děsně obdivuji světlo v Tilových snímcích a oční kontakt herců, ten německý vtip a ano, je to vlastně pořád dokola, chlap jenž je na ženské, který se nakonec zamiluje, přesto do těch komedií dává Schweiger úžasného ducha a v neposlední řadě své tělo na které fakt můžu koukat a nebude mi to vůbec vadit :-). ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Lavírujem s hodnotením podobne, ako tomu bolo aj u Zajíčka bez uší. Od začiatku som totiž mal dojem, že "toto nie, toto je zlé, toto je veľmi zlé" - tu hystéria, tam nepochopenie sa, ďalej hnev, vzájomné odplaty... Až potom prišlo cca posledných 30 minút, ktoré boli (z môjho pohľadu) v celej tejto dvojdielnej sérii absolútna TOPka a celkové vyznenie filmu posúvajú do úplne iných dimenzií. Trvalo mi deň si uvedomiť, že práve tá posledná polhoďka robí film (napriek mnohým, typicky nemeckým bláznovstvám a uchýlnostiam :)) krajším, lepším, dospelejším, než sa na prvý pohľad zdá (a navyše, hovorí o tom, že bojovať má zmysel). A ústrednú dvojicu mám inač veľmi rád :). Pôvodne som to videl na 3,5* zaokrúhlené nadol, ale vo finále (EDIT - po čase) tomu dávam ešte menej - 2*. Tilovu tvorbu mám rád, ale toto bolo skrátka pritiahnuté za vlasy. A to nezmení ani úžasný soundtrack, ktorý v tomto filme je jednoducho "Boží" (a vôbec, na toto som si u Tila už zvykol), obsahuje neskutočne veľa vynikajúcich piesní, viaceré sú dosť indie, (mimochodom, čím to je, že tieto moderné nemecké filmy obsahujú tak skvelý výber piesní?), ale len dobrý soundtrack nestačí... Dodatok - názov filmu je veľmi trefný, a vychádza zo sympatického plyšáku, (imho) dobre vystihuje Luda :) ()

Reklama

erapo 

všechny recenze uživatele

Skvelé pokračovanie. Til Schweiger ma iba utvrdil v tom, že talent na režírovanie má. Len sa mi to zdalo v istých momentoch až moc prehnané a záver ma trošku sklamal. Ale ak to beriem v zmysle, že je to jeden z najlepších európskych filmom posledných rokov v tomto žánre, tak moje hodnotenie je veľmi veľké. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo moc. Lepší jak jednička. Ludo a Anna už jsou spolu nějaký ten rok a tak se mezi ně vkrádá rutina a blažený pocit stálosti. A protože ten film musí i o něčem být, tak dva bývalí partneři. Opravdu jsem se nasmála. Rozhodně bych vynechala tu fekální linku, Moric tam byl zkrátka navíc. Til Schweiger je fakt kus chlapa a unese naprosto vše, slzy i ženský oblečení. ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu (Zajíček bez oušek) byla tohle méně komedie a více o vztazích. Aféra s kamarádem Anny jsem myslel, že je jedna velká past (společně s dalšími nástrahami) na Luda, ale nebyla, což se mi zdálo až moc neuvěřitelné (už jen to, že tam Ralf po ránu začne běhat nahej nejen před Annou, ale i Ludem). Film se tak již pomalu dostává do Rodinných pout, oproti jedničce (85 %) již hodnotím jen na 65 %. Do trojky už bych se raději, Tile, nepouštěl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu má divák možnost vidět v televizní show boxera Wladimira Klitschka. Ten se na své zápasy připravuje a trénuje právě v Německu. (Punisher)
  • Názov filmu "Zweiohrküken" sa vzťahuje na zvieratko ušité Tilom Schweigerom. (Karush)

Reklama

Reklama