Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Mladá žena předstírá, že je dvojče svého bratra z chlapecké kapely. Časem si získá srdce spoluhráčů i fanoušků a při tom všem pátrá po své dlouho nezvěstné matce. (Netflix)

Recenze (33)

Remini 

všechny recenze uživatele

Prvých sedem epizód to bolo zaujímavé. Potom mi už Go Mi Namine šuchtanie nohami dlhšie nepripadalo zlaté, ani jej grimasy, ani jej plakanie. :) Asi nie som cielovou skupinou pre tento seriál, keďže mi hlavní predstavitelia príliš pripomínali deti. Dopozerala som to, ale s pretáčaním (pretože sa všetko stále opakovalo a život je príliš krátky). Dramatický zvrat ku koncu bol slabý, konflikt vyumelkovaný. Najväčší kameň úrazu bol, že som nefandila ústrednej dvojici - vedľajšie charaktery mi boli sympatickejšie. Musím sa ale priznať, že keď sa Tae Kyung po prvýkrát usmial, tak som si tú scénku pozrela hneď trikrát :) Takže za tie jeho 3-4 úsmevy tretia hviezdička :) ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Existuje mnoho důvodů, proč se tenhle seriál nadobro zapsal do seznamu mých nejoblíbenějších. Prvním je fakt, že se jedná o krásnou romantickou a velice naivní pohádku, která vás zcela pohltí. Druhý důvod mají na svědomí herci, kteří jsou úžasní, a kteří vás svými hereckými dovednostmi dokáží vtáhnout do děje. Mohla bych pokračovat výpisem dalších pozitiv, ale to s radostí přenechám někomu jinému. Jediné, co tomuto seriálu ubírá na kráse, stejně jako u jiných kdramat, je zbytečně natažený konec.... Jinak palec nahoru, ráda se k příběhu o nevinné a lehce naivní Gu Mi Nam vracím a jsem si jistá, že v budoucnu na sebe ještě několikrát narazíme. (P.S..: Tae Kyung je naprosto boží, už chápu proč sis ho zamiloval). ()

Reklama

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl můj první korejský seriál, a rozhodně ne poslední. Hned v prvním dílu jsem si seriál zamilovala :-D - je neuvěřitelné kolik roztomilých herců Korea vlastní :-D . Park Shin a Geun Seok jsou velmi pěkný pár, spolu jim to sluší, jen ze začátku jsem s tím arogantním klukem :-) měla trochu problém.... no ale postupem času obměkčil i mé srdce :-) Yonghwa i když tady mu to ještě moc nešlo, i tak jsem na něj ráda koukala :-) A Jeremy? no ten to prostě vyhrál na plné čáře :-D ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější JK-dorama. Navíc nejlepší herci co znám všichni do toho perfektně pasují, a jejich výměna by celý seriál úplně změnila. Mé druhé chtěné setkání s Jang Geunem Sukem a mé první s Park Shin Hye. Tu jsem si tu velice oblíbila, tak jako zbývající bandu. Hudbu si zpívám každou chvíli. Nezapomenutelné scénky a ano je to tak trochu tellenovela, ale upřímně, jaký seriál mi kdy udělal tak moc úsměvů na tváři než ksichtíky od hlavních představitelů? Vím, že to není pro každého. Je tam spousta chyb, kamera ne úžasná, ale bez toho všeho by to nebylo Minami Shineyo :) Na to, že jsem to viděla jako druhý jihokorejský seriál hned po Sarang-bi to, je nezapomenutelný zážitek. Viděno už nespočetněkrát. PS: Doporučuji vidět natáčení ...však uvidíte.......:) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Začátek prvního dílu na mě zapůsobil humorem a (negativně) amatérskou kamerou. Během dalších dílů homor (subjektivně) lehce poklesl, kamera mi dál nevadila, zato mi dojem ze "seriálu" značně začala kazit ústřední komedie, která mi silně evokovala telenovaly. No, a jsme u kamene úrazu - tohle vlastně je telenovela. Sice korejsky milá, ale stylem se telenovele podobá - děj je dost roztahaný, časem divák vytuší, kdo co s kým, a zbývá jen "jak" - tj. dívat se jak se vše vyvine a bavit se, je-li čím. Zkrátka nápad, zápletka (co si přečtete v obsahu) je dobrý základ, ale provedení mohlo být lepší. 70% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama