Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (669)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Až se bude jednou psát slovníkové heslo "největší filmový omyl", bude tam fotografie Zacka Snydera. Všechny ty pompézní zpomalovačky, emocionální ping pongy dutejch figur a přestřelená brutalita nám zjevují holou pravdu. Ten chlap je ryzí režijní dement. A může přeostřovat jako ADHD, tu stupiditu fakt nezakryje. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle Snyderovi moc nevyslo. Film vypada jak mix Rychle a zbesile, Planety opic a Mad Maxe, coz by sice nevadilo, jenze je to cely proste demence o nicem. Pribeh je naprosto dementni a predvidatelnej, a to i s ohledem na typ filmu, jediny plus je za nepredvidatelny poradi smrti hlavnich hrdinu. Hlavni particka je taky naprosto tragicka, naprosto nezajimava, necharismaticka smeska debilu, ktery vam jsou ukradeny a to bohuzel i vcetne Bautisty, jedinej trochu fajn je nemeckej kasar. Trikove a krvave je to sice super, musim pochvalit Snydera za minimalizovani zpomalovacek, ale tady to zas zabiji silena vecne rozmazana kamera. Dve a pul hodiny jsou taky tezce prestreleny, standardnich 90 minut by vice nez stacilo, ale zase nemuzu rict, ze by to vylozene nudilo nebo tu byly nejaky vylozene hluchy mista na cemz ma velkej podil taky hodne fajnovej soundtrack. Celkove proste po vsech strankach prumerna hovadina a zklamani. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím na sebe prásknout, že se na každý Snyderův film těším. Už jsem sice zombie tématikou malinko přesycen a nedávno jsem viděl Snyderovu prvotinu Dawn of the Dead, což je rozhodně lepší film, i tak jsem si netflixáckou největší květnovou premiéru celkem užil. Hezky se na to koukalo, výprava a triky jsou úplně v pohodě, Bautista je sympaťák jako vždy a příběh je jedna velká vykrádačka Peninsuly s nespočtem nejrůznějších nejen zombie klišé. Ano, je to taková hoodně krvavá a místy nechutná spotřebka pro masy, zde klasicky podhodnocená, ale své kvality rozhodně má a já se těším na Snyderův další projekt, který doufejme nebude sequel tohoto. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Jako opravdu dvě a půl hodiny? To bych nechtěl vidět director's cut... Někdy špatný sestřih filmu ublíží víc, než hloupý děj. Viz třeba Tanec s vlky, který je v klasické 3 h verzi naprosto luxusní podívanou a v prodloužené verzi se na to nedá dívat... Tady mi vadilo pár nových nápadů do světa zombie, jako superinteligentní kmen, zombie tygr, zombie kůň, na kterém se vůdce klanu prohání, zombie dítě... Nebo takhle, nevadilo mi ty nápady, vadilo mi jejich zpracování... Tak jalově podané... Postavy nejsou nic extra. Člověk vlastně jen čeká, kdy něco poserou a umřou... Na to, kolik jim bylo ponecháno času na sžití s divákem, tak je až neuvěřitelné, jak člověk sere na to, kdo má jakou motivaci a jak skončí. Na všechno je moc času, nikdo nikam nespěchá. Za 20 minut přiletí atomovka, my musíme naložit 200 milionů a stejně se zastavíme a budeme stát a žvanit jalové kraviny jako dementi. Nejvíc mě pak na konci štvalo, jak každou vteřinu má přiletět atomovka a my stojíme ve dveřích vrtulníku a kecáme rodinné sračky a čekáme, než hlavní zombie dorazí a natrhne nám prdel... Pak už jsem jen čekal, až přiletí ten trapný šedý proužek bomby, vybuchne po nárazu na zem a všichni do něj budou čučet jak jelita... (Je to tak rychlé, že proužek ani neuvidíte, atomovka vybuchuje obvykle cca půl kilometru nad zemí, protože v zemi udělá kráter a nic moc z toho, a kdo se jednou podíval do výbuchu jaderné pumy bez ochrany očí ve stylu svářečské kukly, už nikdy nic neviděl). A ještě jedna drobnost, trezor, sebevětší, neochrání člověka před ozářením, nemluvě o nárazu a tlaku, žáru... V epicentru výbuchu je několik vteřin až pár desítek tisíc stupňů Celsia, standardní teplota v okolí výbuchu je kolem 4000 stupňů... Člověk by to v tomto typu filmů neřešil, ale ono se to bere tak vážně a umělecky... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

U Zacka Snydera mám posledné roky vždy pocit, že prvých pár strán scenára vypracuje do najmenšieho detailu, ale ako jeho filmy napredujú v deji, postupne strácajú na nápaditosti a svižnosti ako spracovaním, tak príbehom. Nie je tomu inak ani v Army of the Dead, kde je začiatok filmu ako burácajúci videoklip plný energie a chuti, a postupom času len klenot šednúci do priemernosti. Schéma, ktorú mal načrtnuté pre príbehové linky musela vyzerať veľmi nádejne, ale vo finále je tento film len ďalším kusom, ktorý zapadne prachom skôr, než zbytočný materialistický darček od korporátu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (25)

  • Ve snímku se objevuje fórek tvůrců, kdy při sestavování týmu nalezl Scott (Dave Bautista) Dietera (Matthias Schweighöfer) v zámečnictví Gwendoline's. Jde o narážku na známý internetový vtip, že herec z Rudého Barona (2008) vypadá jako dvojče Gwendoline z Tarthu (Game of Thrones). (Kodousek)
  • V některých záběrech je zombie tygr skutečný tygr s make-upem. Při natáčení byl na place vždy k dispozici jeho trenér. V případě počítačem generovaného tygra se tvůrci nechali inspirovat jedním z tygrů Carole Baskin, který se objevil v seriálu Netflixu Pán tygrů (od r. 2020). (HellFire)
  • Nanést masku na Richarda Cetroneho, který hrál krále zombie Zeuse, trvalo 6 a půl hodiny. (CinemaRanger)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

13.06.2021

Režisér Zack Snyder má za sebou čerstvě zombie akční thriller Armáda mrtvých pro Netflix, se na streamovací službě alespoň coby v počtu zhlédnutí zaznamenal obří úspěch. Tím ovšem jeho spolupráce s… (více)

Reklama

Reklama