Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tento snímek bych nazval fekálním filmem pro děti, který se nebojí zajít až za hranu nechutnosti. Nenastala jediná opravdu hluchá chvíle, pořád se něco dělo a příběh jen lehce moralisticky naznačil, že je někdy lepší být sám sebou, než se za každou cenu snažit být někým jiným a zažít akorát pravý opak. Prvně, co jsem film viděl, se mi docela líbil. Podruhé nemůžu, než udělit plné hodnocení. Knihy nečtu, ale tuto filmovou sérii zkrátka zbožňuju! 95% ()

uterox 

všechny recenze uživatele

Tento film je značně nevyrovnaný. Některé scénky jsou hodně vydařené a pobaví. Jiné jsou až žalostně trapné a nevkusné. Doporučuji vidět, pokud nic lepšího není k dispozici. Na jednu stránku člověka navnadí na hlavního hrdinu, že může vyniknout ve zpěvu, avšak v zápětí obdrží "potupnou" roli, kde opět nemůže předvést co v něm je.. A to, že se změní k lepšímu až v poslední minutě, je až žalostně únavné a nikoliv zábavné. ()

Reklama

megajalec 

všechny recenze uživatele

Príbehy čerstvého šiestaka Grega, ktorý ide do puberty a chce sa stať populárnym na škole no absolútne sa mu nedarí. Knižná séria mala u detí veľký úspech. Film je určený pre ne. Nenudil som sa ani ja, sem tam som sa zasmial, príbeh celkom fajn odsýpal. Taká oddychovka na odreagovanie pre celú rodinu. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší pecku! Místo toho jedna trapárna za druhou, včetně chování postav, ale ok jsou na základce! Greg je asi nejvíc trotl na světě a co víc, má kolem sebe i nehorázné nuly za kámoše! To se ovšem změní ve chvíli, kdy jeho kamarádovi způsobí úraz ruky, kterou si zlomí a najednou si ho každí všímá. Čím víc zpřádá své plány ve zvíšení reputace oblíbenosti, tím se stává méně ceným a oblíbeným! Jednoho dne mu dojde, jak kamaráda zradil a vše se mu snaží vrátit, kdy se za něj postaví před dav dětí a vezmu vinu snědeného sýra na sebe! Opět jsou z nich nejlepší kámoši a vzhledem k tomuto závěru, bude dobře navazovat dvojka! 45% ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, na film jsem se podívala jenom kvůli Chloe, které tam prostě nebylo dost, takže to celkový dojem nijak nezachránilo. Vůbec jsem od toho čekala něco malinko inteligentnějšího, takhle to byla jedna scéna trapnější než druhá a do toho všeho jsem měla chuť většině herců vyfackovat jenom za to jak se tváří (vážně nechápu kde nabrali takovou hromadu ksichtů).. Na druhou stranu jsem se určitě minula cílovou skupinou, z podobných filmů jsem už prostě dávno vyrostla, tudíž jsem to mohla očekávat :) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)
  • Všechny děti na konkurzu na školní hru zpívali svým vlastním hlasem. (HellFire)
  • Keď sa tvorcovia rozhodovali, kde natočiť film, hľadali "perfektné americké mesto." Našli ho nakoniec v Kanade. (megajalec)

Reklama

Reklama