Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

uterox 

všechny recenze uživatele

Tento film je značně nevyrovnaný. Některé scénky jsou hodně vydařené a pobaví. Jiné jsou až žalostně trapné a nevkusné. Doporučuji vidět, pokud nic lepšího není k dispozici. Na jednu stránku člověka navnadí na hlavního hrdinu, že může vyniknout ve zpěvu, avšak v zápětí obdrží "potupnou" roli, kde opět nemůže předvést co v něm je.. A to, že se změní k lepšímu až v poslední minutě, je až žalostně únavné a nikoliv zábavné. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle byl krok hodně vedle. Komedie má bavit, ne prudit. A já se zasmál možná dvakrát. V čem byl problém? Cílová skupina je asi do 12 let, a ani tam nevím jistě, jestli se film ujme. V druhé půlce jsem měl chuť to vypnout. A nějaká pozitiva ? Chloe Moretz (Kick-Ass) - bezprostřední, sympatická - už se těším, až ji uvidím v dalším filmu. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Knižní origin malého poseroutky naprosto miluji, i když mi bude za pár měsíců 20, stále hltám další pokračování. A dávné zjištění, že se můj favoritní knižní hrdina dočkal i filmové podoby, mi vykouzlilo obrovský úsměv na tváři. Potěšilo, že se zde tvůrci snažili držet knihy, ale samosebou na ní nedosáhli. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Knižní (komiksová) předloha je na 5*. Je to knížka sice primárně určená pro děti, ale nad jejím suchým, jasným humorem se pobaví úplně každý. Přenést tu geniální jednoduchost pár čar a dvou vět, které tvoří většinu gagů, na plátno je dle mě nemožné. Tento film, není úplně špatný, ale je až příliš infantilní. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Príbehy čerstvého šiestaka Grega, ktorý ide do puberty a chce sa stať populárnym na škole no absolútne sa mu nedarí. Knižná séria mala u detí veľký úspech. Film je určený pre ne. Nenudil som sa ani ja, sem tam som sa zasmial, príbeh celkom fajn odsýpal. Taká oddychovka na odreagovanie pre celú rodinu. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Knižná séria "Denník odvážneho bojka" bola vo februári 2019 dvanástou najpredávanejšou knižnou sériou na svete. (megajalec)
  • Halloweenský kostým Fregleyho je křížencem osla a jednorožce. (HellFire)

Reklama

Reklama