Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Děj je zasazen do alternativní verze světa, kde kromě lidí žije i spousta dalších tvorů i netvorů všeho druhu. Sociální pracovník Mark Lilly, hlavní postava seriálu, žije v New Yorku a pracuje v Oddělení integrace, kde se stará o všechny, kdo chtějí získat americké občanství. Jeho kanceláří denně prochází zástupy upírů, mořských panen, jednorožců, robotů a dalších kreatur, které tvůrci sesbírali z žánrů hororu, fantasy i sci-fi nebo si je prostě vymysleli. Se směsí černého, sarkastického, cynického a taky trochu vulgárního humoru pak můžeme sledovat, jak se vede průměrnému obyvateli Manhattanu, jehož spolubydlícím je zombie, spolupracovníkem čaroděj a přítelkyní démonka. (MartinNDL)

(více)

Recenze (96)

Liznic 

všechny recenze uživatele

Z prvopočátku to byla směsice mnoha pocitů: pobavení, intelektuální zájem, zhnusení, zmatení, zvědavost. Trvalo velmi krátce, než jsem seriálu propadl. Mám tohle prostředí hrozně rád, připomíná mi komiks Transmetropolitan. Některé epizody mi však přišli buď nudné, nebo přehnaně odpudivé. Přesto jsem fanda seriálu a v drtivě většině dílů mne dosti baví. PS: Callie je šíleně sexy! ()

Chrlič 

všechny recenze uživatele

Tak z tohodle seriálu brečím okamžitě po spuštění. V hnusné animaci zobrazený ne tak úplně normální svět, kde krev, sliz a stromovo semeno stříká na všechny strany, na každém druhém záběru je krom hlavních postav naprosto jiné monstrum a kde by se za slovník nestyděl žádný dlaždič. Přízemní a zbytečně násilnické? Kdeže. Neuvěřitelně hustá směs narážek, parodií a vtípků a docela i rozumný příběh v každé epizodě. Určitě bod za King Konga a samozřejmě za dračici Callii, jejíž démonské praktiky jsou prostě... démonské! ()

Reklama

Gismo.kv 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprostá uchylárna, první dva díly nic moc, pomalu jsem se do toho dostával, ale pak se to rozjelo. Co díl, to bomba, prostě svět, ve kterém je možné všechno a hlavně něco uplně nového. Je škoda, že je zatím tolik málo dílu, Ugly Americans má v sobě velký potencionál. Díl, ve kterém se městem šířila nemoc Larryho Kinga, když všichni dostávali jeho podobu, mě fakt dostal :D ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Satira na americkú integračnú politiku v hororovom šate. Geniálne a vskutku nápadité vtipy a gagy sa tu nájdu. A čím viac hororov a sci-fi béčok poznáte, tým viac sa budete zrejme baviť. No na druhej strane mi nie vždy humor sedel a niekedy som sa nudil, resp. som sa vôbec nesmial a neprišlo mi to vtipné. Keď si to spriemerujem tak sú to jasné 3*. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina Mark Lilly žije v USA, kde jsou obyvateli mimozemšťané, členové pekla, roboti, zombíci a další úchyláci všech tvarů a typů. Pracuje na sociálním úřade. Vládne tam jiná morálka, než na jakou jsou lidé zvyklí z animovaných seriálů. Vše je povolené a to co se lidem hnusí, tam bývá oslavováno. Markova holka je satanova dcera a má 3 pohlavní otvory. Markův nejlepší kamarád je Zombie, který si rád vyměňuje svoje části těla dle poslední módy a sleduje pravidelně sexuální radovánky Marka a jeho milé. Páření mezi jinými druhy není zakázáno a tak tam šustí létající mozek se zombíky, ryby s roboty atd. V tomto seriálu není nic nemožné! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama