Reklama

Reklama

Epizody(13)

Na střední škole, která je přestupní stanicí do posmrtného života, bojuje teenager za práva těch, kteří se v tomto očistci ocitli. (Netflix)

Recenze (51)

pivo 

všechny recenze uživatele

Mám s týmto anime tak trochu problém. Príde mi, že sa na začiatku príliš dlho zaoberá zbytočnosťami a ku koncu je potom hrozne skratkovité. Úvodné epizódy by sa kľudne dali prestrihať a tie záverečné rozšíriť. Takto to na mňa pôsobila, že chceli urobiť 24-diely seriál, ale nakoniec si to rozmysleli a rýchlo to nejako zamotali a hneď aj rozuzlili. Väčšina postáv je celkom sympatická, hoci sú to len 1-rozmerné figúrky, zachraňuje to len zaujímavý hlavný hrdina. Celkovo som sa však nenudil a páčilo sa mi technické spracovanie, takže 70% zaokrúhľujem hore. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Velmi osvěžující počin. Příběh je neotřelý a velmi originální, postavy jsou jednoduše bezvadně napsané, sympatické (Yuri, Otonashi i Kanadě nejde nfandit) a když už se pustí do šaškáren, tak si ten úsměv neodpustíte. Už jste se někdy zasmáli, když postavy umíraly? Zpomalené scény s třídním jetpackem mě doslova rozsekaly. Nalezeneme i pár slzoronících scén, ale nepřišly mi vůbec nucené, přehnané a nadbytečně frekventované; jen vysvětlující a podbarvující děj potřebnými fakty, možná vyjma cukrkandlového konce, který byl tentokrát vyjímečné povedený, milý a hlavně pro ty postavy zasloužený. Jediný drobný neduh je nešikovný sprint ke konci, jak už tu mnoho přede mnou napsalo: První polovina je taková bezstarostná a najednou spurt s vyvsvětlivkama, vážné věci a konec. Moc jsem si přál, aby byl seriál tak 2x delší, protože se mi z tohoto světa neodcházelo lehce. Angel Beats! si mě vskutku získaly. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Vtipné a ani chvíľu nenudiace anime. Dostávame sa do miesta kde sú deti (teen) , ktorý neprežili svoju mladosť a neuskutočnili v nej svoje predstavy .Na tomto mieste majú možnosť uskutočniť svoje sny. Postáv je veľa, ale sú ľahko zapamätateľné lebo sú všetky výnimočné. Pár krát sa mi podarilo uroniť menšiu slzičku a koniec je naozaj krásny. Preto toto anime odporúčam. ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

V prvních dílech se informace nahromadí na velkou hromádku, jako fakt velkou, že nevíte, co se vůbec děje. Já byl zmatenej v prvních dvou dílech, což mě nesmírně štvalo. Hodně lidí říkalo, že je Angel Beats super smutný a další takový kecy, ale spíš než smutný mi to přišlo zábavný. Vůbec jsem se totiž nenudil. Skvělej opening, boží hlavní postava (Yuri) a skvělá animace. Zakončení AB bylo jedno z nejlepších zakončení anime vůbec. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Pokud jste si přečetli "obsah", jste uvedeni do děje. Podělím se tedy o své zkušenosti. Po prvním, naproto nepochopitelném dílu, jsem měl chutí s tím praštit. Protože mi tam nedávalo smysl opravdu nic. Druhý díl na logice nepřidával a připomínal mi Haruhi ve velení a procházku jak ve filmu Resident Evil 1. Třetí atd díl už jaksi uváděl do děje a musím říct, že po shlédnutí dnešního 8. dílu vyzdvihuji tento seriál pro svou zběsilost a úžasnou dovednost ulevit psychice a potěšit - rozesmát a to za běhu dobrého děje, mysteriózního vysvětlení a zvratů. Hudba, jak OP tak ED je úchvatná a celková grafika je na výtečné úrovni. Do 5 dvězdiček schází prozatím nic-moc zmatený start a "něco". Na co snad přijdu, až se na sérii dokoukám. Dokoukáno počáteční názor se mi potvrdil. Toto anime byla jedna velká nádherně zpracovaná a promyšlená blbost s úžasnou pointou na konci :-) Užil jsem si celou show a vřele ji doporučím komukoli, kdo má rád Haruhi, Doruko-chan a Canon ^_^ 80% ()

Galerie (518)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečnej epizóde nasleduje ešte jedna krátka scéna. (TomX2)

Reklama

Reklama