Reklama

Reklama

Mladá učitelka Jana byla v parku přepadena, znásilněna a uškrcena. Všichni tuší, že hrůzný čin spáchali mladíci Dostál, Hagar a Daniš, žáci sedmé třídy. Janin bratr Tomáš se průběžně informuje na policii o průběhu vyšetřování. Když však ani po šesti měsících nejsou pachatelé uvězněni kvůli nedostatku důkazů, rozhodne se nastoupit do místní školy jako nový učitel. Rychle zjišťuje, že o studium tu nikdo nemá nejmenší zájem. Řediteli záleží jen na  jeho klidu a učitelé, kteří chtějí žáky opravdu něco naučit, nemají žádné zastání. Když žák Dostál zbije tělocvikáře baseballovou pálkou, přijdou detektivové z kriminálky, mezi nimiž je i vyšetřovatel Janiny vraždy, a Tomášova identita je odhalena… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (841)

Smok 

všechny recenze uživatele

Pán učiteľ Majer si dosť neštandardne vyrieši jeden osobný problém a popritom ešte zvládne aj raketový kariérny rast. To všetko za asistencie silene dementných žiakov v triedach (v počte kusov šesť v každej). Ak je film založený na "real" základe a bez "klišé", tak pre mňa je uveriteľný asi ako adidasy od číňana. Mr. Magnu(m)sek sa hodí skôr do reklamy na mäsové konzervy, ako do celovečerného filmu. BTW je ešte niekto zvedavý aj na dvojku? ()

oje 

všechny recenze uživatele

S filmem nemám problém, bez zvláštních očekávání to celkem uteklo. Snad jen tu neustále střídající se kombinaci vážného sociálního dramatu s ryze komickými scénami, které má na svědomí převážně monolit Magnusek, nevidím jako nejštastnější. Buď drsná odplata, ponuré ghettostory, nebo komedie, ale všechno najednou se nemá rádo. Jinak fandím autorovi, že se pustili do tématu, které má v našich luzích minimální zastoupení. A pomovi příště prosím napsat aspoň jednu repliku! Alternativa: Kobova garáž. ()

Reklama

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, já vím, že na některá témata je třeba upozorňovat, a že to, do něhož prstem šťourají Bastardi, patří k těm nejpopulárnějším... Ale hergot, proč musel vzniknout tak superblbý film? I ta růžová ordinace (v níž, jaká náhoda, účinkuje velká část zde viděné herecké chásky) vypadá víc filmověji než tahle zrůdnost. Herci i "herci" buď nehrají nebo přehrávají, scénář si někdo patrně vymyslel během desetiminutové přestávky... A tak bych mohl pokračovat dál a dál. Mám rád skupinu Krucipüsk, a tak mě k Bastardům přilákala hlavně účast jejího (rovněž totálně nehrajícího) frontmana Tomáše Hajíčka. Teď bych ale nejraději zapomněl, že tam byl. Tu jeho jednu pořádnou píseň, která ve filmu zazní, jsem si měl raději pouštět jen z CD. Humus, přátelé. Jo a hraje v tom i naše POMO. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se mám vyjádřit k tak ubohému filmu? To je samá píča, kunda, děvka, čurák......Vyjádřím se asi tak, jako snad každý, kdo viděl tenhle film a také si nebudu vidět do pusy. To že jsou negři (negr není urážka. Je to výraz pro jednotlivce dané rasy. O inteligenta se určitě nejedná a o tom jsme se mohli přesvědčit sami) dementní, to snad víme všichni. Ale to, že se bílé děti chovají ještě hůře jak oni sami, to je smutné. Nad tím by se měli tvůrci snímku zamyslet. Co tím chtěli říct? Že je zde problém, který je třeba řešit? Možná. Ale spíše než natáčet takové blbosti, na které z 99% půjdou při premiérách v kinech jen ti samí co ve filmu hráli a budou se těm kundám a píčám připitoměle smát, by bylo lepší problém těchto parazitů řešit. A myslete si co chcete. Pozitivního nemá film vůbec nic...... Snad je to, že skončil. Kdyby existoval bůh, tak by nikdy nedopustil, aby někdo takovou kravinu natočil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nenosím po kapsách průkazku člena Ku-klux-klanu, nenutím žádného tmavšího spoluobčana k otrockým pracem na mé zahradě a skinheadem jsem se stal až poté, co mi bez varování začaly padat do očí vlasy i s kořínky. Určitě tedy nejsem rasistou, protože mi vadí jen šmejdi a je mi jedno jestli jsou bílí, černí, žlutí nebo fialoví se žlutými kolečky na genitáliích. Kdybych se však stal učitelem ve škole, kde žáci posílají pedagogy do nemocnice či čichat ke kytkám zespodu, tak bych se rozhodně snažil, aby vybraní studenti rychle spáchali sebevraždu nebo se stali obětí něšťastné náhody. V tom jsou mi Bastardi sympatičtí, ale na druhou stranu mne rozesmutnili tím, že mi připomněli, jaká společnost mne obklopuje. Jdu si pro jistotu na noc nabít brokovnici. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (21)

  • Bastardi se stali nejstahovanějším filmem na českém internetu roku 2010. (honzik10)
  • Když je při návštěvě faráře (Radek Holub) ve škole záběr na Michala (David Dolanský), farář k němu vztáhne levou ruku s napřaženým ukazovákem. V záběru z dálky ale už sklání ruku pravou, kterou poté ještě pohladí Michalovu spolužačku po vlasech. (sim96)
  • Majitelku kosmetického salónu si zahrála jeho skutečná majitelka Helena Sluková. Při postsynchronech ji ale namluvila Lucie Kožinová. (funhouse)

Související novinky

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

03.10.2021

Ve věku 91 let zemřela herečka a malířka Blanka Bohdanová. Již jako malá chodila do baletu a v dětských rolích vystupovala na jevišti v rodné Plzni. Po studiu na obchodní škole vystudovala brněnskou… (více)

Reklama

Reklama