Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když v roce 1989 celé Německo slaví znovusjednocení, dva mladíci Veit a Tom se rozhodli vyjet do Ameriky. V kapse měli “pro začátek” 100 německých marek. Chtějí najít Veitova otce, který uprchl dlouho před pádem Berlínské zdi. Vypravili se do San Francisca, kde by údajně měl žít Veitův otec, peníze jim ale stačí jenom na letenku do New Yorku. Tady začíná odysea dvou „Ossis“ aneb Dederónů za velkou louží… (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

DoG(R)

Přesně moje slova. Čekal jsem komedii, dostal jsem smrtelnou dávku nudy. Humor - nic, akce - nic. Nedokoukal. Jsou horší filmy, to ano, ale z mého pohledu je tento ztráta času. Hodnocení 66% je mimo realitu. Čekal jsem, že to bude mít podobnou úroveň třeba jako Coffee Town, ale to jsem se tedy přepočítal.

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

ze som nedal prednost Noci v muzeu 2.. z chudobnej ponuky HBO OD. toto je nudny a prazdny film, a to som zrovna pred nim videl iny nemecky film Zivoty tych druhych. Nerealne hodnotenie.

na příspěvěk reagoval M-Flyer

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

v jaké kinokvalitě, dvdrip je k dispozici už přes půl roku

Alkyno19

Alkyno19 (hodnocení, recenze)

Konečne som sa dostal k tomuto filmu, síce v slabej kinokvalite ale čo už. Konečne som využil svoju znalosť nemčiny a mohol si tak film pozrieť bez problémov, lebo k titulkom som sa nejak nevedel dopracovať. Ozaj ýborný film

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

DVD vyšlo. V Německu.

Už to mám několik měsíců stažené, ale anglické titulky furt nikde...:(

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Hm... to vypadá prčovně... neví někdo, kdy by mohla být nějaká slušná kvalita? Kdy by mohlo vyjít DVD?? Pochybuju že se to k nám do kina dostane.

Reklama

Reklama