Reklama

Reklama

Lidská stonožka 2

(festivalový název)
  • Nizozemsko The Human Centipede II (Full Sequence) (více)
Trailer 1
Nizozemsko / Velká Británie / USA, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál. Spojí dohromady více článků... (StrYke)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (484)

juta 

všechny recenze uživatele

Brutus se vrací a s ním nový "hrdina", který je snad ještě víc šiblý, než ten, kterého obdivoval na videu. Chvílema mě ale tento chlapák s kukadly jak Glum i bavil, zasmál jsem se společně s ním v situacích, které byly pro lidskou stonožku utrpením, to zobrazení scény tomu prostě napomohlo, ale opravdu jsem měl při některých scénách divný pocit, takže svůj účel to splnilo, hlavně hovínka lezoucí škvírama úst byla vrcholem. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Atmosférou a režijním stylem značně odlišené od první Stonožky, avšak nechutnost a brutalita značně povýšila. Hlavní role byla přidělana od pohledu jasnému žadateli o svěrací kazajku a vypolstrovanou místnost, scénář ho ale na rozdíl od lékařsky vzdělaného dr. Heitera obohatil pouze potřebou spojit k sobě více lidí, což bez medicínské znalosti vede k tragické operaci. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jako vždy jsem si před spustěním filmu připravil jídlo. Znáte to, takové to dobré papání. Ano, přiznám se, já jsem u Human Centipede II jedl. Asi 50 minut sledujeme oplzlého tlusťocha, který pracuje jako hlídač v garáži. Tam také připravuje svůj plán, vytvořit z 12 lidí lidskou stonožku. Vidíme jeho život, jeho krásný vztah s matkou :-) , jeho hnusné, odpudivé tlusté tělo. (Začínám držet dietu!) Pak 30 minut koukáme na nářky obětí. Slizoun ale není doktor a tak spojuje těla amatérsky. Co říct závěrem? Není to horror, ale zvrhlé fekální choutky vrhnuté na černobílé filmové plátno. A všude kolem hnusná špína a fekální sračky! Ztotožňuji se s hodnocením v ostatních zemí, kde má film nanejvýš 40%. Já to tvrdím celou dobu, že náš národ není normální. ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Nechutnost nejvyššího kalibru. První díl byl oproti tomuto slabý odvar. ČB ráz tomu dává atmošku, prvních 40 min. pomalý nástup, a zničeho nic se rozjede peklo, které ne a ne skončit. Nechápu, kde nabraly takové herce (Martin byl malý satan). Doporučuju u toho jíst v první časti, v druhé by mohl vzniknout i nějaký ten koláč na podlaze. :D 85% ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh začíná sledováním prvního příběhu. Je krvavější a víc humusáčtější. CITÁT - Hlavní herečka z filmu Lidská stonožka není momentálně k dispozici........ Hlavní aktér tohoto příběhu sleduje na dvd film první a v hlavě se mu vyvijí sen o své vlastní lidské stonožce. Hlavní hrdina vypadá něco mezi Hobitem a Harry Potterem a své oběti mlátí hlava nehlava. Někdy až šíleně. Vlastně ono samo o sobě je to šílené. Já tak nějak nechápu, jak se to někomu může líbit. Mě bylo na zvracení a vlastně posledních patnáct minut už jsem neviděl. To prostě nešlo. Mám rád svou večeři v žaludku. Tohle je film buď na pět hvězd, nebo na odpad. Já se vyjímečně přikláním k druhé variantě. Protože odpad se k tomu hodí a pět hvězd nedám ikdybych se posral. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (16)

  • Aby se režisér Tom Six ujistil, že je Laurence R. Harvey pro svojí roli dostatečně úchylný, nechal ho před sebou znásilnit židli. (StrYke)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 8. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Podle doktora Phillipa Coakleye samotný herec Laurence R. Harvey vypadá divně. Centrální obezita, vypoulené oči, ten tvar obličeje... vypadá, že má nějakou chorobu. Exoftalmus, vypoulené oči, je dost častý u některých nemocí. Měsíční tvář, malý vzrůst... možná má Cushingův syndrom. [Zdroj: vice.com] (pornogrind)

Reklama

Reklama