Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kamarád taky rád...kamarádku na lehátku. Mila Kunis je prostě kus, a to se neřadím k jejím fanouškům. A Justin Timberlake chce přesvědčit, jak je vedle zdatným zpěvákem, také uvěřitelným hercem. A je, když chce. Film, který se klidně může pustit něžnému pohlaví a bude z něj plesat. Především, ženy nad třicet let začnou mít po zhlédnutí filmu neodbytný pocit z toho, kde by mohly najít zdroj inspirace, a pokud se jim nedostane, je zle. Proto tenhle film není dobré brát tak úplně jako návod do případných budoucích vztahů, protože přece jen idealizuje, ačkoliv se k tomu nechtěl přiklonit. Tvůrci tak nejspíše sáhli po takovém úkroku, když zjistili, že procentuálně nespokojená žena, je mnohem horší, než procentuálně nespokojený muž. A tak vyšli vstříc oběma pohlavím, aby se necítila ošizená, a natočili lehce zábavný film plný postřehů odkoukaných z reality. Podařilo se jim natočit vztah mezi mužem a ženou formou, která tady dlouho nebyla. Pěkně se na to dívalo, a jak z toho vyplývá, každý vztah má svá pro a proti. V globálu hrozí, že vaše přítelkyně vás opustí, a zkusí to jako v tomhle filmu. 60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé že i druhá labuť se pustila prakticky do stejného filmu jako Natálka. Kamarád taky rád je jen trošku jinou verzí Hlavně nezávazně. Oba filmy jsou ale docela opatrné pokud jde o erotiku. Těmto všem jednoznačně vytřela zrak Anne Hathaway v Lásce a jiných závislostech. Omlouvám se za počáteční srovnávání, ale jinak to prostě nešlo. Timberlake je přecejen lepší než Kutcher. Takže proto hvězdička navíc. Já si docela dost užíval menší roličku, kterou si střihnul Woody. Film je taková ta americká slaďárna o jednom polepšeném hošanovi, ale nikdo jí neodpáře že je velmi zručně natočená. 70% ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Will Gluck pumpuje do žánru romcom novou krev (perfektni dvojka Justin-Mila, konstantne propirajici se popkultura, ajpedy, flashmoby, ale nečekaně i perfektně zachycený genius loci velkého jablka) a slaví úspěch! Neotřelí posteloví kamarádi navíc zašlapávají do země veškerou konkurenci posledních měsíců (ano, no strings attached, ty!). Poznámka pod čarou: u Easy A jsem se ale přecejenom bavil o trochu víc. 65% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po No Strings Attached je tu další romantická komedie stejného ražení. Jak často říkám - šablonovitá, tuctovitá, ale to u tohohle žánru není na škodu, pokud baví. Já mám sice rád i špetku originality, která tu chybí; zábava je to, řekněme, průměrná, takže vše zahraňuje hlavní herecké duo. Mila je pěnká se sexy nakřáplým hlasem, ale hlavně bezprostřední a plná energie, Justin má sice mizerné písničky, ale hraní mu jde. Je to takový milý film na sobotní odpoledne. # příběh 6 | hudba 6 | humor 5 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 6 ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

spamätajme sa, ľudia! tento film je jedna veľká, jalová reklama na rýchly životný štýl, na new york, na reklamu, na to, že je v pohode byť z rozvrátenej rodiny, je to jeden veľký bezduchý kolotoč pekných tvárí a telíčok, ktorý si sám (prepáčte mi za výraz) serie do huby, keď si robí srandu s lacnej romantiky a klišé okolo vzťahov a filmov na podobnú tému, len aby sa stal ukážkovým príkladom jedného z nich; predvídateľné, očakávateľné, málo vtipné, nasilu "pohodové" a dojemné, s jediným kladom v postave (alebo skôr hereckom prevedení) woodyho a jenny a tiež treba uznať, že mila je riadny kunis! inak strata času, radšej si nájdite svojho vlastného kamoša s výhodou a tu hodinu a trištvrte presexujte; ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Na začiatku, keď Jamie (Mila Kunis) čaká na letisku Dylana (Justin Timberlake), vypýta si od ľudí tvrdý papier, na ktorý napíše jeho meno. Následne jej z rúk odfúkne obyčajný papier. (AdamCritic)
  • Tvůrci filmu spolupracovali s firmou Sony, díky čemuž je možné značku zahlédnout na mobilních telefonech, televizích, monitorech a noteboocích. (Cheeker)
  • Jamie (Mila Kunis) koupí dva gyrosy a jdou s Dylanem (Justin Timberlake) na střechu. Cestou mají oba gyros v roce, avšak když vyjdou na střechu, mají ruce prázdné. V dalším záběru ale už gyrosy jedí. (griph)

Reklama

Reklama