Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kamarád taky rád...kamarádku na lehátku. Mila Kunis je prostě kus, a to se neřadím k jejím fanouškům. A Justin Timberlake chce přesvědčit, jak je vedle zdatným zpěvákem, také uvěřitelným hercem. A je, když chce. Film, který se klidně může pustit něžnému pohlaví a bude z něj plesat. Především, ženy nad třicet let začnou mít po zhlédnutí filmu neodbytný pocit z toho, kde by mohly najít zdroj inspirace, a pokud se jim nedostane, je zle. Proto tenhle film není dobré brát tak úplně jako návod do případných budoucích vztahů, protože přece jen idealizuje, ačkoliv se k tomu nechtěl přiklonit. Tvůrci tak nejspíše sáhli po takovém úkroku, když zjistili, že procentuálně nespokojená žena, je mnohem horší, než procentuálně nespokojený muž. A tak vyšli vstříc oběma pohlavím, aby se necítila ošizená, a natočili lehce zábavný film plný postřehů odkoukaných z reality. Podařilo se jim natočit vztah mezi mužem a ženou formou, která tady dlouho nebyla. Pěkně se na to dívalo, a jak z toho vyplývá, každý vztah má svá pro a proti. V globálu hrozí, že vaše přítelkyně vás opustí, a zkusí to jako v tomhle filmu. 60% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

No a přece jen to jde! Will Gluck dokazuje, že i z tak provařeného tématu s přesně daným příběhem se dá natočit svěží a vtipná komedie plná výborných dialogů. A ne taková strojená nuda jako Hlavně nezávazně. Tady si totiž, narozdíl od Reitmanova pokusu, sedlo skoro všechno od zmiňovaného scénáře, přes svěží režii až po bezchybné obsazení. Justin Timberlake dokazuje, že tenhle rok má na výborné role štígro a mezi ním a sexy Milou Kunis to výborně funguje. Záda jim navíc kryje geniální Woody Harrelson a hláskující maminka Patricia Clarkson. Škoda, že ke konci už Gluckovi trochu dochází dech a celé to uhne spíše do vážnější roviny a vtipné dialogy ustoupí do pozadí. I tak se ale jedná o jednu z nejlepších amerických romanťáren posledních let( i když to není tak těžké) a úspěšný večer s přítelkyní je zaručen. 70% ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

První polovina je dechberoucí. Mnohdy nečekaně nekorektní dialogová nálož probíhající mezi dokonalým párečkem Milou Kunis a Timberlakem je až odzbrojující. Jedna z nejsympatičtějších dvojic co pamatuji však po této smršti vtipů a jiskření zabředne do (sice předpokládaných) klasických klišé a snímek naprosto ztratí tempo. I tak jde každopádně o osvěžující záležitost a kromě skvělého ustředního dua jsou perfektní i ujeté vedlejší role. A hlavně už vím, že Sean White je megaborec, letadla létají sama a kvůli sloním uším nikdo nechce opíchat Obamu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jasne že to tu už bolo, ale je to natočené štýlom, pri ktorom sa skrátka nedá nudiť. Herecké obsadenie je lepšie ako Reitmanov Kutcher s Natálkou a dokonca to mi to príde aj trošku dospelejšie. Skrátka prirodzenejšie. Fajnové dialógy, ktoré majú šťavu, sú dynamické, zábavné, trefné a nenudia. Rovnako ako hlavný herci, ktorý to zahrali perfektne. Na Milu Kunis sa kuká nádherne, však je aj na čo a sympaťák Timberlake je rozhodne veselší a vtipnejší ako Kutcher v No Strings Attached. Skratka zase mix, ktorý tu už bol, ale zase podaný inak a tento krát príjemne na vysokej úrovni. 89% - 4* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Will Gluck dokázal připravit zajímavou a zábavnou romantickou komedii, kterých v poslední době moc není, i když režisér mnohdy není tou zásadní přísadou pro feel good film. Přesně tenhle typ komedie na první rande, který je spíše parodií na podobné červené knihovny a jde si náramně užít. Justin Timberlake jistě zaujme dámské publikum, no a Mila Kunis je krásná a patřičně sexy, aby dokázala zaujmout to pánské, i když poslední dobou přicházim na Kloub i Justinovi, jelikož je to celkem sympaťák. Chemie mezi oběma představiteli funguje na výbornou. Celkově se jedná o velice solidně natočenou komedii, která potěší zejména fanoušky žánru. Po xtém shlédnutí bych neváhal film nazvat vyloženě etalonem rom-com a alespoň jednou ročně neuškodí. PS : Woody Harrelson naprosto vládne!....100% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Tvůrci filmu spolupracovali s firmou Sony, díky čemuž je možné značku zahlédnout na mobilních telefonech, televizích, monitorech a noteboocích. (Cheeker)

Reklama

Reklama