Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To vám dokáže Marek Eben s herci a zpěváky zábavných pořadů uplynulých let. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Rozporuplná zábava - x krát viděná. Pátrání v archivu může být zajímavé i zábavné, ale sestříhání a namixování scének, které jsem zrovna viděl, mi přišlo už trošku vyčpělé a ne uležené, jak navnazoval Marek Eben... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

ČT má svůj archív jistě velmi bohatý a takovými zábavnými pořady to ráda dokazuje. Některé scénky a písničky určitě stojí za připomenutí a jsou povýšeny na nesmrtelné. Nemyslím si ale, že je tenhle pořad zrovna šťastným řešením. Nemám nic proti Marku Ebenovi jako moderátorovi . Je to velmi kultivovaný člověk, který si ze sebe umí udělat i srandu, ale v tomhle pořadu mi nějak neseděl. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Marek Eben uvádí sestřih scének a písniček ze starých dávných dob, kdy humor byl inteligentní a příjemně se poslouchal. Uvidíme třeba scénku Felixe Holzmana a Milana Nedělu o milenci paní Dáši, Miloše Kopeckého a Miroslava Horníčka jak definují co je muž bez ženy a s ženou nebo Vladimíra Menšíka, jak si kupuje u Stely Zázvorkové lístek na vlak. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Ty mluvené části jsou většinou opravdu zábavné, jen z těch spojovacích písní občas ta socialistická bída čiší trochu hodně (viz Helenka aj.). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních tady nehodnotím kvalitu scének samotných, ale spíše, že nejde o pořad nijak průlomový, spíše naopak. Snaží se vydělat na sentimentu diváků, kteří chtějí hodně moc vidět dřívější legraci a dřívější hudbu. ()

karlee 

všechny recenze uživatele

Nevím, kdo scénky vybírá, každopádně se mu moc nedaří. Některé scénky samozřejmě za plný počet, ovšem zde hodnotím celkový dojem a ten je notně vyčpělý. ()

kubasimo 

všechny recenze uživatele

jsem člověk, kterému většina vtipů vtipných nepřipadá, ale tyto staré scénky jsou prostě klasika a zasmát se musí snad každý ()

Reklama

Reklama