Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

campix 

všechny recenze uživatele

'' V nekonečném vesmíru žije mnoho obyvatel. Leč nikdo z nich neprožívá rozmnožovací proces tak bolestně a tragicky nádherně jako lidské bytosti. '' Až mě překvapilo jak jsou Sexuální praktiky pozemšťanů nápaditou a vtipnou podívanou. Neokoukaný nápad a příjemné obsazení, to jsou věci na které sází. Hlavním tahákem je samozřejmě Carmen Electra, která dokáže nadchnout většinu mužského publika a to nikoli svým hereckým uměním, ale svýma ehm ehm '' velkýma očima''. Bohužel ani ona neutáhne celou stopáž filmu a konec je už takový stereotypní a americky naivní. Přesto příjemná podívaní, která minimálně do poloviny nenudí. Alternativy: Nějak mě nic nenapadá. ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvěle a velice přesně zvládnutý dokument o jednom z evolučně nejvýše postavených druhů na maličké planetě jedné průměrné planetární soustavy v galaxii Mléčná dráha. Tento primitivní druh života má jednu obrovskou zvláštnost která je dlouhodobým předmětem intenzivního studia. Jde o jeho rozmnožovací cyklus, jenž je natolik složitý že zřejmě nikdy plně pochopen ani být nemůže. Avšak to co pochopeno je, je zde naprosto nádherně a srozumitelně popsáno. Skvělé - jako z dílny BBC :D ()

Reklama

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Sledovat zoufalce Pierce jak hodinu a půl oplodňuje velmi sexy Carmen hraničí až s fyzickým utrpením, zvláště když se za tu dobu člověk ani nedočká nějaké odhalené pikantnosti. Scénář je blbý až hrůza, o hereckých výkonech se snad ani nedá mluvit (samozřejmě kromě spermií a Sperminátora). Zde veskrze vychvalovaný mimozemský komentátor má tak třikrát do hodiny světlou chvilku, jinak ale působí nesmírně repetitivně. Ruku na srdce/ňadro, kdyby v tom nehrála Carmen Electra, tak tu máme Odpad! ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Takový milý dokumentárně instruktážní film určený zvídavým mimozemšťanům. Prostřednictvím tohoto počinu mohou lépe pochopit principy, zákonitosti, úskalí, vzestupy a pády lidského intimního života. Počítám, že to běží na všech intergalaktických mutacích Discovery channelu. Ten nápad s doprovodným komentářem (fantastický Vladimír Čech) je jednoduše geniální a geniálně jednoduchý. Disponuje báječně trefnými a vtipnými postřehy a zakolísá jen na pár místech. Jako romantický film by to stálo za vyliž starou bačkoru, kdežto dokumentární pohled filmu dodává excelentní rozměr a celé to zvedá na hodně zajímavou úroveň. Dost možná jednou pustím tento originální snímek dětem a ušetřím si tak práci se sexuální výchovou a všemi těmi omáčkami s motýlky a včelkami :-) ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

National geographic pro televizi Ufov@. Skvělý a neotřelý nápad, který ale poněkud strádá svým ztvárněním. Dokonalý doprovodný komentář Vládi Čecha je tam milionkrát zábavnější než to, co pod ním předvádí sice velmi krásná ale trocha toporná Carmen Electra se svým samčím protějškem. Samotný proces rozmnožování, tedy od seznámení se až po end of ends mi přišel trocha zámořsky ušláplý. Něco hodně souhlasí, něco jest ale ovšem asi stejně pravděpodobné jako sednout si zadkem do vosí báně a nemít pak pozadí XXXXL. Tudíž jedna z mála výjimek, kdy děj zaostává za dialogy (leckdy spíš dialogy špatně doplňují děj). A pak to hlavní. Pokud se vám tohle líbí, dostává vás to, natrhává vám to bránici, pak na 100% při druhém shlédnutí to bude už jen řadová komedie a na třetí už se ani nezasmějete. Ovšem já dám na to první a pak musím ty 4 hvězdičky dát, ale fakt jen za dialogy, ne za podkres. Jestli tohle ufouni uviděj, patrně je to asi na čas zimpotentní :o) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama