Reklama

Reklama

K zázraku

  • Česko To the Wonder (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Neil (Ben Affleck) je neúspěšný spisovatel, který žije v manželství bez lásky s Marinou (Olga Kurylenko). Oba manželé hledají vztah mimo manželstvi - Neil se sblíží se sousedkou Jane (Rachel McAdams) a Maryna má aféru s Charliem. Oba manželé hledají pomoc u kněze Quintana (Javier Bardem), který je frustrovaný tím, že kvůli řešení problémů ostatních, nemá čas žít svůj vlastní život. Problémy Neila a Mariny se projeví i na jejich dceří, která začne mít problémy ve škole. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

pepo701

pepo701 (hodnocení, recenze)

vcera som ostal prekvapeny,ked som z vedlajsej izby pocul z TV hudbu co je v traileri k tomuto filmu-azda ho uz pustaju von a bezi uputavka!?ale kdeze-nejaky exot v TV Doma ju dal ako podmaz ku uputavke na tisic a jedna noc a este nejaku turecku s*acku ... hanba mu, to si ta hudba vazne nezasluzila!

na příspěvěk reagoval pepo, pepo

Uživatel Lavran smazal svůj příspěvek.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Podľa mna to tentoraz vyjde.Tree of Life bol film,ktorý sa snažil rozprávať o všetkom.Takže skromnejši cieľ by snád Mallick utiahol

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Rovnako ako u Tree of life putavy trailer ale dufam ze tentokrat to podanie bude o trochu stravitelnejsie

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Tak jestli dokáže Malick vyždímat hereckou extratřídu z Afflecka a Kurylenko, tak už jen to je na Oscara:-)

Rázlik

Rázlik (hodnocení, recenze)

Jéjé, že by další, nábožensky založený film? Tentokrát to nejspíš nebudou dokreslovat obrazy o stvoření světa, ale kněz v podání Bardema, kterej mi teda do role kněze vůbec nesedí. Stejně jako trailer u Tree of Life, tak i tento ve mě vzbudil dojem příjemného snímku, ale u Tree of Life už samotný film byl těžko stravitelný. Myslím si, že tento bude dost podobný, takže nějaké ty kačky do kina si schovám na něco jiného. Každopádně zase zajímavý výběr herců..

erased

erased (hodnocení, recenze)

tak snad se pro mě premiérový Malick povedl, po traileru se nemůžu dočkat června

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

Nádhera!!! Oba dva trailery úžasné, francouzský i americký...  Malick mě vždy nadchne, i když už jsem v to nedoufal... Je vidět, jak je okouzlen tímhle světem a tím okouzluje i mě, je to naděje, je to prostě Pan Režisér... Po Tree of Life snad další zásadní film, .. už dlouho mě žádný trailer tak nenadchl, ... Malick má neuvěřitelný cit pro fascinující obrazy, které nevypadají kýčovitě.. ale dechberoucně... Je to filmový malíř... Snad nebude vadit, že přestávka mezi jeho posledními filmy netrvala jako vždy celou věčnost..

na příspěvěk reagoval gojackill

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Haneke na svém Twitter účtu často píše o Malickovi a prozradil, jak bude vypadat jeho nejnovější film: "braykin news: terruns malick jst told me his nxt film is gona b a biopik of his garden. cant wait lol #teamhaneke" (https://twitter.com/Michael_Haneke). ;)

na příspěvěk reagoval E=mc2

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

TheDarKnig: Bude mluvit francouzsky, anglicky a rusky, nepletu-li se. :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

netušil jsem, že dokonalost může být ještě dokonalejší. A dívejme se, francouzský trailer to dokázal, Richterova hudba nadpozemsky krásná, záběry stejně tak. A že to vypadá hodně jako Strom života? No a? :)

Jen by mě zajímalo, bude Olga mluvit ve filmu taky francouzsky? Pokud ne, proč ostatní mluví anglicky.. 

Související novinky

Malick workoholikem

Malick workoholikem

25.11.2016

Legendární filmař Terrence Malick nikdy netočil závratným tempem. Mezi Nebeskými dny a Tenkou červenou linií třeba nechal díru 20 let, od roku 2011 se ale podivuhodně rozjel. Po šestileté pauze… (více)

Reklama

Reklama