Reklama

Reklama

Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower

  • Japonsko 劇場版NARUTO-ナルト-疾風伝 ザ・ロストタワー (více)
Trailer

Naruto dostane úkol najít ztraceného ninju Mukadeho. Vydá se do zřícenin dávného Ouranu, kde by se měl hledaný ninja skrývat. Mukadeho cílem je získat spící sílu Leyline, která je v troskách ukrytá. Při boji Naruta s Mukadem je síla Leyline uvolněna a Naruto je přenesen o dvacet let zpět do minulosti, kde se setkává se svým otcem Minatem. (Illuminare)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Zatím všechny filmy co jsem viděl, byly slabší než seriál a tady se nekoná žádná vyjímka. Co mě, ale opravdu zarazilo tak v tomto filmu je prezentován Jiraiya jako tvůrce Rasenganu, přičemž dle seriálu Rasengan vyvinul 4. Hokage. NIjak mě to nenadchlo ani neurazilo, prostě průměr. Možná by bylo, zajímavější kdyby autoři věnovali víc času samotné minulosti, než aby dělali milion scén kde naruto dělá stínové klony a Rasengan. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tenhle filmík je už fakt moc připitomělá pohádka o naivní princezně s těma nejtěžšíma klišé.. navíc i hlavní záporák je celkem nevýrazný a jeho loutky taky nejsou zrovna moc propracované. Naštěstí to tu nějakym způsobem zachraňují právě bitky, respektive režie, která i z nezáživných držkovrutů dokáže udělat podívanou u které budou mít oči co dělat ! Jinak ale těžkej průměr, který si vychutnají jenom zarýtí fandové. ()

Reklama

pekas 

všechny recenze uživatele

Vidím, dle komentářů ke čtvrtému Shippūden filmu, že očekávání od Minata a faktu, že ti dva budou spolu, byla vysoká. Kdo čeká moc, málokdy bude spokojen. Já komentáře četl až po filmu, takže jsem nic nečekal a nechal se překvapit, o čem to bude. Princezna byla hodně dlouho dost tupá, ale to bylo tak vše, co mi vyloženě vadilo. Záporák mi vůbec nepřišel slaboučký. Setkání Minato/Naruto příjemně lechtala a samozřejmě, že jsem si přál víc. Jenže pokud by se opakovalo stejně silné setkání jako bylo s Kushinou, pak by to byla trochu nuda, ne? Navíc si nechali otevřená vrátka pro budoucí setkání, takže se můžeme těšit. Malý Kakashi a Gai a další byli velice roztomilí. Závěr byl hezounký, já odcházím spokojen. 82%. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že kdybych na tenhle film šla do kina, tak bych pěkně litovala vyhozených peněz. Záporák byl všehovšudy pěkně slabý (nejen "silou", ale i charakterově, na což si u Naruto filmů lze zvyknout, ale tady...), navíc člověk se prostě neubrání jeho strovnání se Sasorim... Dalším mínusem byly řeči; kdo jim sakra vymýšlel takové prázdné dialogy?! Boje; další nudná záležitost a to je problém, když půl hodinu trvá ten poslední (nic nového, stále dokola to samé a vůbec to nebylo vzrušující). K tomu si přičtěte, že Minato se moc nepředvedl, vlastně tu skoro nebyl (a to byl on, na co jsem se u tohodle filmu těšila především...) a působil (spolu i s ostatními) poněkud hloupě - a to přeci nejde, ne u takového formátu jako je on! :-D A ano, i ten rasengan přišel a někjaký chytrolín mu dal to nejhloupější jméno, jaké vůbec mohl (a navíc to ještě vyslovil Žlutý blesk, néééé). Fail. Ale mělo to i klady. Bylo hezké, že Naruto poslouchal bez řečí, dokonce se tam objevilo i to, po čem jsem tolik toužila - Naruto x Minato = otec x syn; řešení toho (což se vlastně neřešilo, ale...), ke konci to zablýsknutí uvidíte. není to film, ke kterému bych se chtěla vracet, ačkoliv je tam mladý Kakaši a Minato. Jak už bylo řečeno: tenhle film naprosto promrhal svým potenciálem (a to to mohl být tak krásný fanservice) :-D ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Naruto bojuje po boku s Minatem. No nekecej! Teď vážně, příběh je slibný, bohužel zápletka s cestováním v čase se mi moc nezamlouvala. Záporák samozřejmě stokrát silnější než Naruto, ale on ho přeci jenom porazí. Tady se mi líbí využití loutkové techniky. Jinak královna Sára je celkem sympatická postava. A ta její písnička je skvělá. A navrch ultramegagiga skvělej Rasengan. Takový už Naruto prostě je - lehce nadprůměrný. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama