Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tendenční, kýčovitý a nechutně happy end doslova posral vcelku zajímavý námět a nápad. Proč, do prdele, musí všechno končit jako podle šablony? Tuctově? Suše? Je to sakra film, fikce, proč do něj nedat trochu odvahy? Potěšila oblíbená Maya Rudolph, i Kristen Wiig už si u mě dokonale smyla ten původní nesympatický pocit. Megan Fox stále jen a pouze "okrasa", stejně tendenční, tuctová a kýčovitá jako závěr a vyznění filmu. Spíše romantické drama než komedie, tu v tom moc nehledejte. 2.5* ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff, to byla neskutečná, ukecaná, uřvaná blbost, vyplněná dětskými exkrementy. To bylo tak romantický, až to bolelo... "Chci tě vymrdat k smrti." ...... "Asi řeknu: Vyšoustej mě prosím." Kdyby tohle bylo na začátku a ne na konci, moh jsem si ušetřit 107 minut a pustit si něco jinýho. Ne. Ne. A ještě jednou ne. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře obsazený antikoncepční a antisňatkový film, který mě nepobavil, ale trochu mě nudil a hodně otravoval. Už tradičně mě americké komedie tohoto typu ve třech čtvrtinách děje přesvědčují o tom, že je rodinný život absolutní příšernost, aby mi pak v závěrečné čtvrtině přinesly nevyvratitelný důkaz o tom, že je to naopak nádherná idylka. No, nevím. Tento snímek mě přesvědčil jen o tom, že se scénáristka buď příliš nesnažila, nebo jí to prostě nešlo, navíc se tvůrcům absolutně nepodařilo využít potenciál hereckého obsazení, takže šlo z mého pohledu o hodně bídný zážitek. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka si to napsala, zrežírovala i si v tom zahrála... Viděno s nulovým očekáváním kvůli Megan, ze který jsem naprosto hotová... a líbilo se mi to... Dokonce tak, že to povyšuji lehce nad průměr... Vztahovky já mám prostě ráda a, i když je to klišé s happy endem nemám tomu v zásadě co vytknout... ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Zajímavé co ještě ty lidi nedokážou vymyslet. Dva kamarádi se domluví se spolu budou mít dítě. Ovšem to je vše. Bez závazků. Bez vztahu. Pouze dítě. Půjde to? Skončí nakonec spolu? Téma celkem ujde, ovšem provedení je horší. Film mě po půlce nudil a finále bylo mdlé. Další kaňkou na kráse byly hádky ostatních párů. Byli trapné a přišli mi zbytečné. Celkem bych film ohodnotil jako horší průměr. Celkově 40% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)

Reklama

Reklama