Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Topher Grace a Teresa Palmer se za mě v tomhle filmu k sobě ale vůbec nehodí a já jsem je sledoval s lehkým utrpením, protože tohle prostě není romantická komedie, která by mě bavila. Tlustý kámoš je asi nejvtipnější, což je docela smutné, protože ostatní postavy jsou nudné. Tohle se celkově prostě nepovedlo. ()

Steny94 

všechny recenze uživatele

Možno som hodnotenie trochu prehnal,alebo ani nie.Ja proste neviem.Toto ale bola komédia podľa môjho gusta.Od prvej minúty nasadnete na šialenú jazdu s Topherom Gracom,Danom Foglerom a Annou Faris..a áno,od tej prvej minúty si to užívate.Dokonalá,fiktívna noc so skvelou muzikou z 80 rokov za účelom zbaliť krásnu Teresu Palmer+ukradnúť auto,experimentovať s kokaínom,skoro sa utopiť atď...Určite film odporúčam a viem že sa k nemu ešte určite vrátim a nie len raz... ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohrané vtipy nasázené do nezajímavého děje, který řesí typické vztahové problémy. Jedinou výhodou je boží soundtrack, který je lepší pustit si samostatně. Největším průšvihem je naopak Dan Fogler. Jisté je, že kdyby neměl pár kilo navíc, ve filmu by se neobjevil. Jeho herecké schopnosti jsou totiž postaveny na tom, jak vtipně vypadá, když tančí. Ženské obsazení mi naštěstí nevadilo. 2,5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dle mého odborností nedotčeného názoru jsem viděl standardní romantickou komedii, která obsahovala přesně to, co při sledování podobného filmu vyžaduji - hlavního sympaťáka, příjemnou bankéřku, kamaráda z neznámé planety i přiměřenou porci humoru a sexu. K tomu všemu jako bonus vyhrávaly osmdesátkové vypalovačky, takže mi k hodnocení neustále přiskakovala čtvrtá hvězda, ale k jejímu rozsvícení z dosud ne zcela jasných příčin nakonec nedošlo. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s božím soundtrackem a krásnou Teresou Palmer, bohužel Topher Grace zase se tváří a hraje napřesdržku a už to není ten sympaťák z In Good Company, spíš připomíná otravného Erica Foremana z posledních sérií That 70´s Show. 70 % BTW: Naproti tomu promovideo s parodováním filmů v podání hlavní čtveřice filmu je naprosto výborná věc. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • V jednej z úvodných scén v požičovni kaziet je plagát k filmu Dvojičky, ktorý bol vydaný v decembri 1988. Film sa však odohráva o niekoľko mesiacov skôr. (Arsenal83)
  • Topher Grace uviedol, že vydanie filmu sa oneskorilo, pretože štúdio nevedelo, ako propagovať komédiu pre mládež s vyobrazením užívania kokaínu, keďže táto droga bola v 80. rokoch široko užívaná. (Arsenal83)

Reklama

Reklama