Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček. (Vecko99)

Recenze (103)

uiu 

všechny recenze uživatele

Nemusíte být zrovna fanoušci Beastie Boys (což já taky nejsem), abyste si užili tento 30 minut dlouhý videoklip plný štěků i delších rolí známých Hollywoodských herců. V hlavní roli Elijah Wood, Seth Rogen a Danny R. McBride. Dále si přijdou na své fanoušci Susan Sarandon, Stanley Tucciho, Stevea Buscemiho, Kirsten Dunst, Orlanda Blooma, Willa Ferrella, Jacka Blacka, Johna C. Reillyho a dalších a dalších herců, jejichž obličeje jistě znáte, ale jména už ani tak ne. ()

cajda 

všechny recenze uživatele

Už ten úvodní dialog… “I think we can agree we’re on the same team here and that’s the no-pie no-sledgehammer team.” Sequel ke klipu jednoho z největších hitů Boyz s litry stříkajícího piva a moči. Pokud vám přijde nekonečná newyorská ulice povědomá, tak proto, že je v Kalifornii a točilo se tam snad všechno, co se netočilo v New Yorku. Protože New York je nudnej a žádný glammetalistky na LSD tam v limuzíně nejezděj. ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Skvěle bláznivý video s bandičkou pomatenců, který už jsem povětšinou někde viděl... do Saurona!! ale nevim kde a i kdyby mě píchl Zelenej sršeň do Prstenu nebo mě zakopali Pevně spoutanýho někde v podzemní boudě tak si to nevybavim. Jo a výborná hudba, fuckt nechápu co máte a co taky čekáte od Beastie Boys? ()

Mr_Ewil 

všechny recenze uživatele

Nemám moc v oblibě rap a toto mě tedy také moc nenadchlo. Ze začátku se film jevil jako neskutečná hovadina, poté mě to začalo trošku bavit, že by bylo polepšení hl. hrdinů? Kdepak!! Závěrečná nechutná scéna mě opravdu namíchla. Větší hovadinu vážně vymyslet nemohli. Nebýt hereckého obsazení a některých vizuálních efektů hodnotil bych podstatně hůře. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filme sa objavili skutoční členovia skupiny Beastie Boys preoblečení za policajtov. (ludovit14)

Reklama

Reklama