Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček. (Vecko99)

Recenze (103)

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Téměř dokonalé technické provedení a herecké obsazení. Tak toto jsou hlavní dva trumfy tohoto kraťasu. Prostě s napětím čekáte, kdo z známých herců přispěje svou troškou do mlýna. Dobře se na to celé kouká. Bohužel jsou zde naprosto nepovedené rapové úseky, z kterých se mi chtělo blít. Nebýt závěrečné nechuťárny, která nebyla ani za mák vtipná, hodnotil bych o hvězdu výše. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Vymakané promo k vymakanému albumu. Hviezd je tu jak múch na hovne, Šuvadovú som postrehol až keď som si všimol jej meno v end credits. Navodenie New Yorku na prelome 80s/90s je úplne parádne, feeling ako v pôvodných videoklipoch a keď som zazrel pri dance battle ten boombox, až sa mi slza natlačila do oka. Odkaz na SNL skeč More Cowbell nemá chybu. Škoda len hluchého dialógu na začiatku no ináč podarená tripping balls habaďúra. Kto by to povedal, že je to už 25 rokov... ()

Reklama

LabySo69 

všechny recenze uživatele

I když mám pár oblíbenejch songů od Beastie Boys, nejsem zrovna jejich fanouškem, ale tohle jsem si kvůli hereckýmu obsazení nemohl nechat ujít. A jsem opravdu spokojenej, je to vážně prdel. Navíc taneční kreace Ferrella, Reillyho a Blacka jsou neskutečný. A song - Make Some Noise se zařazuje mezi mé oblíbené od Beasties. Bohužel za 5* to u mě neni a to kvůli E. Woodovi. Ten mi prostě nesedl, už proto, že málo otevíral hubu při rapování, což vypadalo hrozně nepřirozeně. ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

beastie boy adam yauch ukázal, že klipovitost mtv nemusí bejt zkratkovitá, ale může bejt i filmová, k čemuž mu dopomáhaj hvězdy současnýho us filmu. citovat sám sebe se vyplácí, citovat ostatní se počítá. kick it!!! každej detail tohodle filmu je něčim podloženej a na požádání o tom napíšu diplomku.howgh...http://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Reklama nové desky Beastie Boys ( HOT SAUCE COMMITTEE PART 2. ) prostřednictvím kratšího filmu je výborný nápad. Zábavná zhovadilost třech kaličů (členové BB), kteří potkají sami sebe z budoucna a dají proti sobě battle. Zhoubnou zhovadilost ale ze sebe nedostanou ani jako staří oldschooleři. Kdo bude více cool ( nebo-li vůl ) se dozvíte po shlédnutí. Film bych uvítal klidně jako celovečerní počin. Kde jinde uvidíte rapovat Froda :-) ? ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filme sa objavili skutoční členovia skupiny Beastie Boys preoblečení za policajtov. (ludovit14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno